Artikel 4 van 54

BN Van Gogh 3 behang Celebrations of Flowers 5028490

€ 89,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

BN Wallcoverings van Gogh 3 behang

Artikelnummer: 5028490

Afmetingen: 10M lang x 53CM breed

Patroon: 64CM

Kleur: groen, multicolor

Lijmadvies: Perfax roze

Kwaliteit: vliesbehang

bn-wallcoverings-logo.png

BN Van Gogh 3

Laat je betoveren door de levendige kleuren en prachtige patronen van het Celebration of Flowers behang. Dit behang is perfect voor iedereen die van bloemen houdt en wil genieten van een echte bloemenexplosie in huis. Het behang bevat een patroon van kleurrijke bloemen in geel, roze, groen en bruin, die schitteren tegen een prachtige groene achtergrond met kwaststrepen structuur.

De levendige kleuren van de bloemen zijn perfect afgestemd op de achtergrondkleur, waardoor het een prachtige harmonieuze compositie vormt. De structuur van de kwaststrepen geeft het behang een natuurlijke en organische uitstraling, terwijl de bloemen een mooi contrast vormen en echt opvallen. Dit behang is perfect voor een opvallende accentmuur of voor het creëren van een uitnodigende sfeer in elke kamer.

Met het Celebration of Flowers behang haal je de schoonheid van de natuur in huis en breng je een vleugje kleur en levendigheid in je interieur. Het behang is gemakkelijk aan te brengen en van hoogwaardige kwaliteit, waardoor het jarenlang meegaat. Creëer je eigen stijl en maak van je huis een warme en uitnodigende plek met dit prachtige behang.

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss