Sorteer op
  • Papermoon Fotobehang Jungle Dieren Kinderen
    Papermoon Fotobehang Jungle Dieren Kinderen

    PAPERMOON FOTOBEHANG JUNGLE DIEREN KINDERENMet fotobehang van Papermoon creëer je een geheel nieuwe sfeer in huis en dat in een handomdraai. Het aanbrengen is heel eenvoudig, omdat je de muur rechtstreeks met behanglijm insmeert…

    € 49,95

Fotobehang baby

Bij wandbekleding voor een babykamer bereik je met een kleurrijk fotobehang direct de sfeer die je voor ogen hebt. Hierbij maakt het niet uit of je een kleine wand voorziet van fotobehang, of de grootste wand in de kamer van je baby beplakt met vliesbehang dat is voorzien van een kleurrijke afbeelding. Voor de allerkleinsten onder ons wordt de keuze immers gemaakt door de ouders of verzorgers. Kies je voor een neutrale afbeelding of wordt het toch een bepaald thema? 

 Papermoon Fotobehang 

Voor fotobehang met de mooiste afbeeldingen hoef je niet lang te zoeken. Behangwereld biedt deze onder andere van het merk Papermoon. De dieren in de jungle spreken echt tot de verbeelding van de kleine. Zodra je zoon of dochter wat ouder is, biedt dit fotobehang inspiratie voor de mooiste verhalen voor het slapengaan. Laat je verrassen door de creativiteit die bij je kind tot leven komt bij het zien van zoiets moois. 

Van baby fotobehang naar kinderbehang 

Op het moment dat de babyfase is afgesloten, kan het baby fotobehang nog steeds heel mooi zijn. Toch bestaat de kans dat jouw dreumes of peuter eigen wensen krijgt. Hiervoor biedt de collectie kinderbehang uitkomst. Ga gezellig samen op de bank de vele soorten behang bekijken en je merkt direct waar de voorkeur van jouw zoontje of dochter naar uitgaat. Lang hoef je overigens niet op je behang te wachten. Met een levertijd van slechts een aantal werkdagen, kun je direct na het bestellen al beginnen met het loshalen van het oude behang.  

 Behanggereedschappen  

 Vergeet niet bij je baby fotobehang direct de behanggereedschappen mee te bestellen. Heb je eenmaal je vlies fotobehang voor de babykamer binnen, dan pak je de lijmkwast en de behangrollen erbij en is de klus zo geklaard. Succes verzekerd met de uitgebreide collectie die je bij Behangwereld vindt. Heb je vragen? Neem dan contact met onze klantenservice op. 

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss