AS Creation behang online bestellen?

Inspiratie voor behang wordt bij AS Creation gehaald uit mode en trends. Bekende merken hebben hun vertrouwen in het behangmerk gelegd en samen werken ze aan een prachtige uitstraling voor uw woning. Het maakt niet uit of je behang nodig hebt voor de slaapkamer of de woonkamer. AS Creation behang weet altijd weer een perfecte sfeer en uitstraling uit te zoeken. Een sfeer waarin je je thuis voelt en je het gevoel heeft dat je kunt thuiskomen.

Wat voor merk is AS Creation?

AS Creation is in 1947 opgericht in Duitsland en groeit al snel uit tot een belangrijke speler in de behangindustrie in Europa. Tegenwoordig levert AS Creation aan klanten in meer dan 56 landen over de hele wereld. Jaarlijks worden meer dan 6000 verschillende soorten behang geproduceerd. De productie van dit behang vindt voor het grootste gedeelte nog steeds plaats in Duitsland. Hierbij wordt gebruik gemaakt van diepdruk, zeefdruk en digitale druk.

AS Creation vindt duurzaamheid belangrijk en houdt zich daarbij bezig met productieveiligheid en milieuvriendelijkheid. Het behang voldoet aan de EU-gedefinieerde criteria en wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van FSC-gecertificeerd papier. Deze organisatie staat voor een milieuvriendelijk, sociaal en economisch verantwoord beheer van bossen. Verder gebruikt AS Creation bij haar productie alleen op water gebaseerde verven.

AS Creation behang kopen bij Behangwereld.nl

Bij Behangwereld.nl bestel je gemakkelijk en snel online behang van het merk AS Creation. Door het ruime assortiment is er altijd een behang dat aansluit op jouw wensen en op het interieur van jouw slaapkamer of woonkamer.

Wij verzenden onze producten met PostNL Pakketservice. Wanneer je een bestelling plaatst kun je de levering in Nederland tussen één en drie werkdagen later bij je thuis verwachten. Voor België en Duitsland is deze levering twee tot vier dagen. Voor andere EU-landen is dit vier tot zeven werkdagen. Wij verzenden ook buiten de Europese Unie, dan kun je de levering na zes tot zestien dagen verwachten. De verzendkosten voor Nederland en België zijn €6,95. Echter, wanneer je een order plaatst van boven de €75,- is de verzending gratis voor verzending binnen Nederland! Daarnaast is het ook mogelijk om aan te geven dat je jouw bestelling wilt komen afhalen in onze winkel. De openingstijden vind je hier.

Ben je toch niet helemaal tevreden over jouw bestelling of zijn er rollen behang overgebleven? Het is mogelijk om deze binnen veertien dagen te retourneren! De termijn van 14 dagen gaat in de dag nadat je de producten in ontvangst hebt genomen. De retourkosten zijn op rekening van de koper.

Wil je graag meer informatie over het behang van AS Creation of over één van onze andere producten? Neem vrijblijvend contact op! Onze klantenservice adviseert je graag over onze producten.

© 2007 - 2022 www.behangwereld.nl | sitemap | rss