AS Creation behang online bestellen bij Behangwereld

Online behang bestellen van een merk dat blijft verbazen? De collectie van het Duitse AS Creation is geïnspireerd op de nieuwste trends en mode. Het bedrijf werkt samen met onder meer topontwerpers en bekende lifestyle- en modemerken. Het resultaat van deze inspanningen is een collectie behang die altijd stijlvol, eigentijds en sierlijk is. Met hun oog voor milieu kies jij zorgeloos jouw perfecte behang voor zowel op kantoor als thuis. Wereldwijd wordt voor behang van AS Creation gekozen. De opvallende patronen komen in zowel kantoorpanden als woningen mooi tot hun recht.

Behang van AS Creation bij Behangwereld.nl

Bij dé behangwebshop van Nederland mag dit merk absoluut niet ontbreken in onze online collectie. Behangwereld.nl biedt behang van AS Creation in verschillende prints en patronen. Zo komen we tegemoet aan zoveel mogelijk wensen en vind jij ook zeker jouw ideale behangprint. De variaties van kleurrijke streepjes tot AC Creation beton geeft goed weer hoe jij in alle rust zoekt naar de wandbekleding voor jouw ruimte.

Duurzaam behang van AS Creation

Koop jij bij Behangwereld je wandbekleding van dit merk, dan mag jij genieten van behang dat op een duurzame manier tot stand is gekomen. Er wordt bij elke collectie namelijk aandacht besteed aan productieveiligheid en milieuvriendelijkheid. Ook voldoet het behang aan de EU-gedefinieerde eisen en wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van FSC-gecertificeerd papier. AS Creation staat voor een milieuvriendelijk, sociaal en economisch verantwoord beheer van bossen. De verf die wordt gebruikt is  alleen op water gebaseerd. Dit maakt behang kopen van AS Creation wel heel aantrekkelijk.

AS Creation fotobehang kopen bij Behangwereld.nl

Is jouw oog gevallen op fotobehang van AS Creation? Bestel je favoriete decors en geniet alvast van de voorpret van deze blikvanger. Het gaat jouw ruimte een bijzonder aanzien geven. Fleur een geheel witte muur op met een Digital Print behang van AS Creation. De contrasterende kleur doet niet alleen elegant aan, maar geeft je ruimte een sensuele flair die gerust exclusief mag worden genoemd.

Levensecht vliesbehang van AS Creation

Voor het vormgeven van industriële interieurs biedt Behangwereld een uitgebreide collectie van AS Creation aan. Laat de natuurlijke uitstraling van je interieur met behang van AS Creation Decoworld  overal terugkomen. Het vliesbehang is voorzien van patronen van bakstenen, metaaldesigns, maar ook van sloophout en betonlook. Deze collectie kan zowel kantoorpanden als woonruimtes in een mum van tijd omtoveren tot een industriële ruimte.

AS Creation behang voor kinderkamer

Zelfs de allerkleinste wereldburgers worden bij AS Creation niet vergeten. De behangsoorten in de AS Creation Boys and Girls bieden mogelijkheden voor kinderen van elke leeftijd. Voor de allerkleinsten heeft AS Creation behang met diertjes in vrolijke, maar toch rustige kleuren om het slaappatroon niet te verstoren. Misschien wil jouw stoere zoon of dochter een camouflagewand op de kamer en mag de andere wand worden behangen met een neon-kleurig behang zonder prints of patronen. Een typische meidenkamer bereik je door bij Behangwereld.nl behang met gekleurde hartjes of roze hartjes te bestellen. Vraag je kinderen of ze flamingo’s, eenhoorns of alpaca’s in hun kamer willen. Vergeet ook de oudere kinderen niet en verras ze eens met een slaapkamer die is voorzien van behang met de namen van steden of graffiti. Succes verzekerd met AS Creation voor de tienerkamer.  

Art-deco stijl behang van AS Creation

Chic en toch betaalbaar. Dat typeert de behangsoorten van AS Creation. Zo heeft het merk de AS Creation Absolutely Chic collectie op de markt gebracht. Hier vind je niet alleen behangrollen met matglanseffecten, maar ook geometrische motieven, goudtinten en vliesbehang met een geweven patroon. Flora en fauna en strakke belijning voeren de boventoon bij de behangsoorten die Behangwereld online van AS Creation verkoopt.

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss