Plakplastic

Plakplastic is een handig product om op een eenvoudige manier een andere sfeer en uitstraling in huis te creëren. Niet alleen muren maar ook meubelen zoals kasten en tafels kunnen hiermee bekleed worden. Bekijk hier ons assortiment plakfolie en statische raamfolie. Wij hebben diverse kleuren en dessins. Zo kun je kiezen uit effen kleuren, marmer look, houtprintjes, barock, zebra en nog veel meer. Fleur de kinderkamer op met een bloemetjes print of geef een nieuwe look aan de keuken met plakplastic met kurkblokjes. Het plakfolie kunt u bestellen per strekkende meter.
 

Waarom plakplastic?

Plakplastic wordt ook wel vergeleken met behang. Toch is het anders. Zo is behang meestal gemaakt van een papiersoort terwijl plakfolie gemaakt is van plastic. Daarnaast heeft plakfolie een plaklaag waardoor het direct geplakt kan worden. Net als behang kent het vele voordelen zoals:

  • Eenvoudig aan te brengen
  • Eenvoudig te verwijderen
  • Decoratief
  • Voordelig
  • Toepasbaar op verschillende soorten materialen.

Meubels kunnen gemakkelijk een ‘make-over’ krijgen met plakfolie. Voor relatief weinig geld worden meubels weer als nieuw.
 

Marmerlook

Op een betaalbare wijze een nieuwe look geven aan het interieur? Dit kan bijvoorbeeld met plakplastic met steenmotieven. Marmer is weer helemaal terug van weggeweest. Het geeft woningen een chique uitstraling en past vrijwel overal bij. Helaas is marmer erg prijzig. Met plakplastic creëer je een marmerlook, maar dan op een betaalbare manier. Vaak wordt er gedacht aan de witte variant. Bekijk ons assortiment steen en ontdek wat er zoal mogelijk is. Van zwart tot wit en beige. De salontafel voorzien van een marmerprint? Ook een eettafel met deze look is stijlvol.
 

Plakfolie aanbrengen

Plakfolie aanbrengen gaat eenvoudig. Graag leggen wij stap voor stap uit hoe dit moet.

  1. Maak de ondergrond schoon, glad en nat
  2. Zorg ervoor dat de folie op maat is
  3. Verwijder een deel van de beschermlaag en breng het aan op de gewenste plek

Zitten er luchtbellen onder het folie? Verwijder deze dan door over het folie heen te vegen. Gebruik hiervoor een plat voorwerp.
 

Plakplastic online bestellen

Plakplastic online bestellen via Behangwereld.nl is heel eenvoudig. Maak een keuze uit het gewenste materiaal, kleur en dessin en bepaal het aantal meters. Ontdek het leukste plakfolie voor jouw huis. Ons assortiment is gebaseerd op de nieuwste trends. Neem hier een kijkje en laat je inspireren.

 

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss