Wat is kinderbehang?

Kinderbang is behang voor een kinderkamer waarmee een kinderlijke en speelse sfeer gecreëerd kan worden. Het is belangrijk dat het behang in een kamer aansluit bij het karakter en de wensen van het kind. Heeft jouw kind liever stoer behang van auto’s of een lief behang met bloemetjes?
 

Wat is populaire kinderbehang?

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten kinderbehang. Kinderen hebben tegenwoordig vele helden. Hoe leuk is het als deze op de muur van kinderslaapkamer te zien zijn! De collectie Disney behang is erg populair en bevat onder andere behang met verschillende Disney prinsessen, Cars behang en Frozen of Spiderman behang. Natuurlijk is de keuze veel groter. Andere soorten populair kinderbehang zijn onder andere:

Materialen kinder- en babybehang

Kinderbehang is te verkrijgen in vele verschillende soort materialen. Vliesbehang werkt het gemakkelijkst wanneer je zelf gaat behangen. Bij vliesbehang wordt namelijk de muur ingesmeerd met behanglijm en niet het behang zelf. Dit maakt het aanbrengen van het kinderbehang gemakkelijker, je hebt geen behangtafel meer nodig. Daarnaast is dit behang steviger dan het klassieke behangpapier, maar is het toch gemakkelijk te verwijderen wanneer je voor een ander behang op de muur wilt gaan.
 

Fotobehang voor kinderen

Een steeds meer voorkomende keuze voor de muur van een kinderkamer is gebruik maken van fotobehang voor kinderen. Fotobehang is zoals de naam al zegt behang met daarop een afbeelding. Met fotobehang is gemakkelijk en snel een uniek sfeer te creëren. Er is een grote keus aan verschillende afbeeldingen voor op het behang. Om deze reden is er altijd een afbeelding die aansluiten op de wensen van jouw kind!

Naast de verschillende soorten behang heeft Behangwereld.nl ook vele verschillende merken behang in het assortiment. Al onze merken vind je hier!
 

Eigen kinderbehang ontwerpen

Wil je graag een unieke fotowand voor de slaapkamer van jouw kind? Bij Behangwereld.nl is het mogelijk om een eigen ontwerp voor fotobehang te maken. Je uploadt gemakkelijk jouw foto, kiest de juiste afmetingen en uitsneden en wij sturen hem binnen 7 werkdagen naar je toe! Beschik je zelf niet over een mooie foto? Je kunt een foto kiezen uit onze beeldbank! Meer informatie over het zelf ontwerpen van een fotowand lees je hier!
 

Kinderbehang online kopen bij behangwereld.nl

Op zoek naar kinderbehang? Behangwereld.nl beschikt over een groot assortiment aan kinderbehang. Deze kun je gemakkelijk online bekijken en vervolgens snel bestellen! Wil je toch graag eerst advies krijgen over de verschillende soorten behang? Wanneer je contact opneemt met onze klantenservices adviseren wij je graag!

 

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss