Behang Expresse online kopen bij Behangwereld.nl

Zoek jij naar behang dat jouw woon- of werkruimte direct uitstraling geeft? Behang Expresse creëert wandbekleding die varieert van natuurlijk en tijdloos tot prints die een verhaal uit het Scandinavisch erfgoed vertellen. Dit alles met de hand getekend, waardoor de details van het behang op een bijzondere manier naar voren komen. Zet jouw ruimte ook in de spotlights met de geweldige prints, die overal een ware aanvulling op je interieur vormen.

Creëer stijl met fotobehang van Behang Expresse

Ongeacht de afmeting van jouw beschikbare ruimte waan jij je met Wallprints van Behang Expresse in geheel andere sferen. Zo breng je met het impressionisme behang eenvoudig kunst in je huiskamer of bedrijfspand. De keuze voor behangsoorten van dit merk is bij Behangwereld groot. Wij bieden je online tijdloze stijlen behang, die een driedimensionaal effect geven. Met dit fotobehang breng je op een unieke manier jouw wanden tot leven. Geniet van een muur vol kubussen of laat cirkels in meerdere kleuren elkaar overlappen. Kijk welke stijl past bij jouw huis en je eigen smaak. Zo bestel je met een vertrouwd gevoel de behangrollen en benodigdheden bij Behangwereld.nl.

Behang Expresse Paradisio

Het behangen van je muren is een goed moment om eens helemaal los te gaan. Laat je vertrouwde keuze eens voor wat het is en kies voor extravagant, paradijselijk en natuurlijk harmonieus. De Paradisio lijn weerspiegelt een jungle vol exotische toekans en planten. Een goede keuze als jij je lekker voelt in een trendy inrichting met exclusieve uitstraling. Ga aan de slag met een wand die je voorziet van Behang Expresse met een druk patroon en kies voor de andere muren wandbekleding uit dezelfde lijn, maar dan in een neutrale kleur. Zo behoud je dezelfde sfeer, maar is er geen sprake van overdaad in je woon- of slaapkamer.

Kinderkamer behangen met Behang Expresse print

Voor de allerkleinsten onder ons heeft Behang Expresse een kleurrijke kindercollectie ontworpen. Hierbij is ruimschoots aandacht besteed aan kleuren, afbeeldingen en sfeer. Met Behang Expresse Kay & Liv aan de muur nodigt de slaapkamer van de kinderen zeker uit tot lekker spelen en een goede nachtrust. Tover de babykamer om in een peuterkamer en voorzie de muren van behang met olifanten of panda’s. Neem samen met je kinderen ons aanbod door en laat ze zelf een keuze maken. Met Behang Expresse Kay & Liv is er voor elk kind een passend thema voorhanden.

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss