Casadeco behang online kopen

Thuis is de plek waar jij helemaal jezelf kunt zijn. De inrichting en de keuze voor behang zijn medebepalend voor de sfeer die hierdoor ontstaat. Bij Behangwereld.nl verkopen we online Casadeco behang dat chic, tijdloos en warm is. Een unieke look in huis of op kantoor? Kies dan voor Casadeco.

Casadeco behang bij Behangwereld.nl

Durf jij de Art & Crafts-beweging in je huis of kantoor zichtbaar te maken? De combinatie van uniek, tijdloos, gedurfd en bloemig vind je terug in de Casadeco Arts & Crafts collectie die wij als dé behangshop van Nederland graag aanbieden. Laat de pioenrozen, dahlia’s en acanthusbladeren tot leven komen in de paradoxale behangthema’s die kenmerkend zijn voor dit behangmerk.

Behang Casadeco gardens online kopen

Geniet van het buitenleven door je muren te behangen met de fraaie prints uit de Casadeco gardens lijn. Dagelijks de aanblik van waterlelies op een donker blad verveelt nooit.  Kies voor behang waarop de clematis staat afgebeeld of tover je kamer om tot een buitenkamer door een grote muur te behangen met de blauwe regen in paarstinten gecombineerd met wit en groen. Plaats hier wat echte planten bij en zelfs in de herfstperiode waan jij je in een vakantieoord waar je heerlijk ontspant en helemaal jezelf kunt zijn.

Kunst aan de muur met Casadeco Gallery

Ben je liefhebber van kunst dan zal de Casadeco Gallery jou zeker bevallen. Geometrische vormen en parallelle lijnen die met de hand zijn getekend, geven jouw interieur een grafische uitstraling. Neem eens een kijkje bij het blauwe behang met gestileerde gezichten in goudaccenten of het behang dat is ontworpen met een knipoog naar de Color Field-beweging in New York. Abstract expressionisme gewoon bij jou thuis is heel goed mogelijk.  Bestel het behang van Casadeco vandaag nog bij ons en begin binnen drie dagen met het verfraaien van jouw kantoor of woning.

Casadeco Botanica behang

Groen behang. Het is misschien niet het meest voor de hand liggende, maar wát een geweldig effect kan het opleveren. Casadeco Botanica voorziet jouw muren van een explosie van groen. Hier komen zowel cactussen als albizia bloemen jouw huis of kantoor binnen. Vul je ruimte met echte cactussen om het effect van dit kleurrijke behang te vergroten.  Met behang dat varieert van beige tot antraciet en zelfs multicolor, maak jij je eigen tuin binnenshuis. Wie zegt dat de natuur zich alleen buitenshuis bevindt, heeft de collectie van Casadeco nog niet gezien.

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss