Breng je ruimte tot leven met Living Walls behang

Ben je klein behuisd, maar wil je toch behang die jouw ruimte echt tot leven laat komen? Behangwereld biedt je daarvoor Living Walls behang. Deze collectie zit boordevol wandbekleding die jouw leefruimte een prachtige uitstraling geeft. Geef je ogen flink de kost en maak een weloverwogen keuze. Dat is nog niet zo eenvoudig, als je de collecties onderling vergelijkt. Voor advies kun je altijd contact opnemen met Behangwereld.

Grafische ontwerpen van Living Walls

Door je wanden te behangen met grafische ontwerpen en bijzondere bloemen, is de basis van jouw interieur gelegd. Kies een grafisch patroon in het zwart met een grijze achtergrond. Dit misstaat niet in een ruimte waar jij een houten vloer neerlegt en verschillende stijlen meubels plaatst. Heb je liever een behangsoort die goed te combineren is met actuele trendkleuren? De combinatie van een grafisch ontwerp met de kleuren goud, grijs en crème doen warm en elegant aan. Mooi in combinatie met houten meubels en accessoires in wit en zwart.

Een Afrikaanse lodge bij jou thuis creëren

Aardetinten, een pracht aan bladeren en andere motieven die doen denken aan een Afrikaanse lodge? Behang van Living Walls komt met de collectie Desert Lodge verrassend voor de dag. Even wegdromen en de natuur in gedachten tot leven brengen, is een fluitje van een cent met die fraaie vliesbehang. Kom ook in harmonie met de natuur en geniet elke dag opnieuw van de bijzondere aanblik die dit vliesbehang jou geeft.

Kleurenpracht met Living Walls Oilily Home

Voor de liefhebber van speelse kleuren in zachte of krachtige tinten biedt de Oilily Home Wallpaper collectie een keur aan behangsoorten. Rechtlijnig of voorzien van geschilderde bloemen en geometrische retropatronen, heb jij met deze collectie mogelijkheden genoeg. Geniet van de gedetailleerde prints die door hun kleurenpracht echt van je muur afknallen. Charmant, luchtig en vrolijk. Dat behang op je muur jouw humeur kan beïnvloeden, merk je als je kiest voor deze opvallende prints. Maak van je hal een groot schilderij dat rijk is aan kleuren. Zo kom je elke dag met veel plezier je huis binnen.

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss