Ontwerp je eigen fotobehang
Je mooiste, ontroerendste, vrolijkste momenten van je leven kun je levensgroot terugzien op de wand. Het enige wat je hoeft te doen is de gewenste afmetingen opgeven, jouw foto uploaden en de juiste uitsnede bepalen. Je hoogstpersoonlijke behang wordt binnen 7 werkdagen thuisbezorgd.

Topkwaliteit vliesbehang
Het unieke van dit product, is dat je foto wordt afgedrukt op topkwaliteit vliesbehang, door een professionele behangfabrikant. Vliesbehang is makkelijk aan te brengen, sterk, scheurvast, afneembaar en krimpt niet

Begin direct met ontwerpen

 

fotobehang eigen foto

 

Unieke extra service: Kies uit onze beeldbank!
Heb je zelf geen mooie foto, maar wil je wel graag een mooie fotowand, dan kun je kiezen uit bijna 2.000 bestaande afbeeldingen om een unieke fotowand op maat te ontwerpen. Je kunt kiezen uit meer dan 25 categorieën, variërend van architectuur, design, landschap en natuur tot beroemdheden als Marylin Monroe en James Dean die op een popart-achtige wijze zijn afgebeeld.

Waar is eigen ontwerp vliesbehang verkrijgbaar?
Dit unieke behang, van eigen foto of van een foto uit de beeldbank, is exclusief bij Behangwereld.nl verkrijgbaar en alleen online te bestellen.

Ga direct naar de beeldbank

                       

© 2007 - 2018 www.behangwereld.nl | sitemap | rss