ESTAhome kinderbehang bij Behangwereld 

Hip behang voor de kinderkamer nodig? Met de ESTAhome Let’s Play! Collecties een keur aan kleur en prints. Van de ESTAhome college waar voetballen, vliegtuigen, dieren, ruiten en cijfers en letters volop aan bod komen tot  ESTA Forest Friends waar regenboogjes, stippen, bosdieren en sterretjes de revue passeren. Een walhalla voor alle kinderen. Elk denkbaar thema is bij ESTAhome gebruikt voor een behangcollectie die kamers voor peuters, kleuters en tieners omtovert tot een heerlijke plek waar eindeloos kan worden gespeeld.  

Little Bandits behang van ESTAhome 

De naam van deze collectie is eerder grappig dan serieus bedoeld. Van bandieten is namelijk geen sprake op het behang. Wel lieftallige katjes, robots, driehoeken en hartjes en nog veel meer. De kinderen zullen zich ook zeker niet als boefjes gedragen met een kamer die is behangen met ESTAhome wandbekleding. Subtiele kleurtjes en patronen die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen van alle leeftijden vormen een mooie basis voor een slaap- en speelkamer waar de jongste gezinsleden zich prima gaan vermaken. 

ESTA Giggle 

De kleine eindeloos laten fantaseren hoe het is om brandweerman te zijn of oefenen met de letters van het alfabet? De ESTA Giggle collectie  biedt niet alleen een geweldige aanblik, maar nodigt ook uit om samen aan de slag te gaan. Verzin als ouder je eigen verhaal bij een beer die wordt omringd door vlinders. Maak helemaal zelf de favoriete kamer van je zoon of dochter en voorzie een wand van een felle kleur behang en wissel dit af met een mooie behangrand.  Laat je kleine politieagent of -agente slapen onder een dekbed dat is voorzien van hulpvoertuigen en kies hierbij voor behang waarop helikopters, brandweerauto’s  en takelwagens staan afgebeeld. 

Kinderbehang bestellen bij Behangwereld.nl 

Behangwereld helpt je graag bij het vinden van de juiste wandbekleding voor de kleintjes. Hulp nodig bij het kiezen? Neem contact met ons op of breng een bezoekje aan onze showroom in Capelle aan den IJssel. We heten je van harte welkom! 

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss