Arte Behang

Arte behang is niet meer weg te denken in de interieurbranche. Al sinds 1981 siert de wandbekleding van Arte de muren van woningen en projectinrichtingen. En dat in meer dan 80 landen. Het behang van Arte is zelfs geschikt voor een hotelachtige, luxe sfeer. De innovatieve Arte behangcollecties worden steeds meer toegepast in luxueuze interieurs en als wandbekleding van bedrijfspanden. Het behang wordt gemaakt van unieke materialen. De combinatie van kleur, materiaal en dessins zorgt ervoor dat dit merk een ware eyecatcher in elke kamer is. Verkrijgbaar in zoveel stijlen dat er altijd een collectie is die aansluit bij jouw smaak en wensen.

Jaarlijks nieuwe collectie Arte behang

Elk jaar opnieuw wordt er een prachtige nieuwe collectie gecreëerd door de ervaren ontwerpers. De collecties behang van Arte zijn uniek op het gebied van trends en zonder meer van topkwaliteit. De ontwerpers steken veel tijd in research. Zo is Arte voortdurend op zoek naar nieuwe productiemethoden en kwaliteitsvolle materialen. Ze gebruiken onder meer kurk, linnen, suède en handgeweven jute om tot de mooiste behangsoorten te komen.

Voordelen Arte behang

Wanneer je kiest voor Arte behang in je woning of bedrijfspand ervaar je zelf de positieve kwaliteiten die dit behangmerk jou biedt. Typerend voor de behangcollecties van Arte zijn:

  • Luxueus
  • Onderscheidend
  • Uniek
  • Duurzaam
  • Van topkwaliteit
  • Brandveilig
  • Stootvast
  • Afwasbaar

Deze eigenschappen zorgen ervoor dat Arte behang in veel hotels, restaurants en tal van andere zaken te vinden is. Wil jij duurzaam Arte behang in je kamer? Door behang van Arte als wandbekleding in jouw huis te kiezen, bereik je direct een luxueuze uitstraling in de woonkamer. Bekende interieurdesigners werken graag met dit prachtig luxe merk en dat is goed te verklaren. Elke collectie bevat namelijk weer nieuwe materialen, motieven en dessins. Zo wordt elke inrichting op een passende manier van dit hoogwaardige behang voorzien.

Collectie van Arte bij Behangwereld

Behangwereld.nl verkoopt een groot assortiment aan Arte behang. Heb je onze Arte Atelier collectie al gezien? Deze collectie valt echt op door een warmkleurenpalet met aardse en natuurlijke tinten. De muurbekleding is voorzien van sierlijke stiksels die op het behang zijn genaaid. Samen met de structuur van het behang zorgt dit ervoor dat het lijkt alsof het echt leder is. Liever een felgekleurde wand met Arte behang waar de kleuren vanaf spatten? Wij raden je dat geval de Arte Gitane behang Emperador 49500 aan. Het vliesbehang heeft een kleurrijk patroon dat gebaseerd is op een wandschilderij. Laat je verrassen door het vrolijke tafereel uit het Ottomaanse rijk dat op het behang wordt uitgebeeld. Op zoek naar het luxe hotel gevoel, maar dan gewoon in je eigen kamer? Neem in dat geval een kijkje bij de Arte Avalon Gazelle collectie, waarin je onder andere de kleur goud in combinatie met stijlvolle prints vindt.

Milieuvriendelijke productie bij Arte

De meeste producten van Arte worden intern geproduceerd. Er wordt gebruikgemaakt van milieuvriendelijke productieprocessen. Door bepaalde kwaliteits- en duurzaamheidsnormen te hanteren, garandeert Arte de kwaliteit van hun behang. Arte kiest ervoor om samen te werken met externe partners. Dit doen ze om voor te lopen op woontrends en altijd up-to-date te zijn.

Showroom Behangwereld

Heb je Arte behang in onze webshop gezien dat helemaal jouw smaak is? Je kunt het bij Behangwereld gemakkelijk online bestellen. Wil je het behang liever in het echt zien en voelen, voordat je tot aankoop overgaat? Kom langs in onze showroom in Capelle aan den IJssel, je bent van harte welkom. In onze showroom laten we je verschillende soorten behang zien, zodat jij heel snel het perfecte behang voor jouw woon- of werkruimte vindt. Wil je graag advies of weet je niet zo goed welke materialen je nodig hebt om zelf te gaan behangen? Loop dan even naar onze ervaren verkopers. Ze voorzien je van een passend advies, zodat je altijd met een tevreden gevoel en passend behang naar huis gaat.

© 2007 - 2023 www.behangwereld.nl | sitemap | rss