ESTAhome, Het leukste behang bij jou huis 

Het merk ESTAhome werkt vanuit de eigen fabriek en studio in Enschede. Hier wordt met veel liefde en aandacht voor design gewerkt aan het ontwerpen van de mooiste collecties behang. Stijlvol behang of behang met een hippe uitstaling? Dit merk reist de hele wereld over op zoek naar de nieuwste trends. Zo wordt een collectie tot stand gebracht die aansluit bij de wensen van het moment. Alles met het oog voor duurzaamheid. Kies je voor ESTAhome, dan verfraai jij je woning op een ecologisch verantwoorde manier en zien jouw muren er geweldig uit. 

Behangcollecties ESTAhome bij Behangwereld.nl 

Wij hebben de mooiste collecties van dit merk in ons assortiment opgenomen. Niet alleen om jou een ruime keuze te bieden, maar ook omdat we weten dat de producten van ESTAhome echt helpen om eenheid en balans in huis te bereiken. Zo geeft ESTAhome Art deco behang jouw muren een warme aanblik door het gebruik van warme, veloursachtige kleuren en subtiele patronen. De behangsoorten van ESTAhome Paradise verfraaien jouw leef- of slaapkamer met schitterende bloemen, palmbomen en natuurlijke elementen. Zo breng je de tropen wel heel dichtbij. 

ESTAhome Vintage Rules! behang online kopen 

Altijd al willen ervaren hoe het is om in een loft te wonen? Het effect van onbewerkte bakstenen muren, stoere cementvloeren met industriële charme maken van jouw kamer een stadse loft. Het enige dat je hiervoor nodig hebt, is behang van de collectie ESTAhome Vintage Rules!  Industriële wanden creëren met boomstammen, metalen platen of wereldbollen? Deze behangcollectie nodigt uit tot het samenstellen van een stoere ruimte. 

Breng je muren tot leven met ESTAhome 

Natuurlijke behangdessins in een felgroene kleur of liever zinken platen of louvre luiken als wandbekleding? ESTAhome Greenhouse brengt jouw ruimte tot leven met cactussen behang, Jungle bladeren, maar ook subtiele veren in een grijstint. Zelfs fotobehang van Toscaanse oude muur is hierbij mogelijk. Laat je verrassen en neem online een kijkje bij het gehele assortiment. Bestellen doe je dit alles bij ons, dé behangwebshop van Nederland. Bestel je voor meer dan 75 euro dan verzenden wij je bestelling door heel Nederland gratis. 

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss