Khrôma behang van niet-geweven vliesbehang

Bij het inrichten van je woon- of slaapkamer wil je een stijl die past bij wie jij bent. Natuurlijk kun je dan kiezen voor een standaard behangstijl, maar waarom zou je niet gaan voor een bijzondere wandbekleding? Bij Behangwereld bieden wij je meerdere collecties van Khrôma behang.  Heb je dit behang op jouw muren geplakt, dan geniet je van een hoge kwaliteit behang met geweldige prints.

Stijlvol Khrôma 1001 Nights behang

Sierlijke vormen, authentieke kleuren en dat voor een schappelijke prijs aan jouw wand? Behangwereld laat deze droom uitkomen. Zorg voor een Oosterse sfeer in je woning en laat het behang hier onderdeel van zijn. Creëer warmte met waaiertjes in antraciet met een lichte bruintint voor een industriële sfeer met een Oosters tintje. De combinatie van zwart en goud in behang laat jouw leefruimte er direct luxe uitzien. Goed te combineren met verschillende woonstijlen en gemaakt van sterk vliesbehang.

Oosterse sfeer met behang in grijs en wit

Heeft een rustige kleurstelling jouw voorkeur, maar wil je allesbehalve een saaie muur? Kies dan voor grijs-wit behang met een strak en sierlijk patroon dat in een verticale baan over jouw muur loopt. Zo behoud je een rustige uitstraling en is jouw muur toch voorzien van een luxe behang dat veel bewondering oogst. Door een andere wand te behangen met een zilverkleurig behang met subtiel werkje, stel je een authentieke sfeer samen, die helemaal past bij wat jij wilt uitstralen.

Khrôma behang bij Behangwereld

De tijden van saai behang op de muren ligt gelukkig achter ons. Bij behangwereld houden wij de nieuwe trends op het gebied van wandbekleding nauwlettend in de gaten. Zo bieden we onder andere van Khrôma behang altijd collecties aan die voor een grote doelgroep uitkomst biedt. Verfijnd, authentiek en gemaakt met passie. Wij zijn immers niet voor niets dé behangwebshop van Nederland.

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss