Cole & Son behang online kopen

Een pracht aan kleuren, flora en fauna én koninklijke taferelen. Dat is waar Cole & Son behang om draait. De luxueuze uitstraling misstaat niet in je woning, maar ook op kantoor komt dit behang goed tot zijn recht. Monarchie ten top en dat gewoon bij jou thuis. Bestel het bij ons en geniet alvast van het vooruitzicht dat op jouw muren zo’n kunstwerk prijkt.

Behang met flora en fauna van Cole & Son

Verwonder je over de paradijselijke bloemenpracht die de collectie Cole & Son Historic Royal Palaces siert. Rozen in warme kleuren, tulpen die zijn geïnspireerd op Tudor. Hier ervaar je de sfeer die Henry VIII in Hampton Court heeft ervaren. Bij Behangwereld bestel je deze historische prints gewoon vanaf de bank. Geniet van bloemen en planten, waarbij ook de sinaasappelbomen een prominente rol hebben gekregen, tijdens het ontwerp van deze collectie. Succes verzekerd met deze bijzondere behangcollectie die elke ruimte een unieke uitstraling geeft.

Creëer je eigen bibliotheek met behang van Cole & Son

Elke liefhebber van lezen droomt ervan. Een eigen bibliotheek waar jij je even heerlijk in terugtrekt om een echt boek door je handen te laten glijden. Met de Historic Royal Palaces behang Library van Cole & Son maak jij van elke ruimte je eigen bieb. Plaats een mooie lambrisering van behang met metselwerk en voeg hier een met bloemen gevuld behang aan toe. Trek je even helemaal terug uit de drukte en geniet van het verhaal dat zich niet alleen in je boek, maar ook in je kamer afspeelt.

Historisch behang Royal Palaces

Ga terug in de tijd naar de 17e eeuw en laat je verwonderen door vogels, schelpen en nieuw leven die tot leven lijken te komen op het Cole & Son Historic Royal Palaces behang Gibbons Carving. Kijk welke kleur het best tot zijn recht komt in jouw leef- of werkruimte en neem elk detail aandachtig in je op. Dit vliesbehang tovert je ruimte eenvoudig om tot een heerlijk schouwspel van pracht en praal.

Koninklijk behang van Cole & Son

Even wegdromen en je koninklijk voelen? Met Cole & Son Historic Royal Palaces behang wordt dat een fluitje van een cent. Plaats jij dit behang op je muren, dan geniet je dagelijks van onregelmatige achthoeken met een elegante uitstraling. Hetzelfde patroon is bij Behangwereld verkrijgbaar in meerdere kleuren. Genieten doe je immers in een stijl die past bij wie jij bent.

Behang in barokstijl online kopen

Een wand bekleden met behang dat rijkdom en weelde uitstraalt? Cole & Son Historic Royal Palaces behang King's Argent voorziet hierin met sierlijk behang in barokstijl. Laat het invallend licht de bloemhoofdjes en schaduwrijke bladeren naar voren halen en ervaar hoe dit behang jouw kamer omtovert tot een luxe vertrek. Verzilverde en gespiegelde tegels waren in de 17e eeuw een uiting van statige grootsheid. Creëer je eigen ceremoniële ruimtes op kantoor of bij je thuis en bestel de behangrollen en benodigdheden bij ons.

Behang met handwerk uit de vroege 19e eeuw

Bloemen in overvloed met Cole & Son behang met borduurwerk uit de 19e eeuw. Geïnspireerd op hofkleding uit die tijd. Liep je in die periode rond in dergelijke kleding, dan straalde je rijkdom en weelde uit. Geef jouw woon- of slaapkamer een echte metamorfose door dit fleurige behang met een keur aan bloemen aan te brengen. Het verandert direct de gehele sfeer. Het vliesbehang is verkrijgbaar met een lichte én een donkere achtergrond. Bestel je het bij Behangwereld, dan heb je het uiterlijk na 5 dagen in huis. Bestel direct de toebehoren mee en je hebt alle tijd om van de voorpret te genieten en eventuele voorbereidingen uit te voeren.

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss