Cole & Son behang online

De behangcollecties van Cole & Son, opgericht in 1875, vertegenwoordigen stijlen door de eeuwen heen en bevatten enkele van de meest historische behangontwerpen ter wereld. Cole & Son heeft behang geleverd voor vele historische huizen wereldwijd.

Cole & Son behangstijlen

Cole & Son biedt voor elk wat wils, van eenvoudige geometrische behangontwerpen tot iets meer onderscheidends zoals het safaridansbehang. Behangwereld.nl heeft een breed scala aan Cole & Son-behangontwerpen en -stijlen, dus je zult zeker iets vinden dat perfect is voor elke kamer in uw huis of kantoor!

De Ardmore-collectie van Cole & Son

Onze meer populaire traditionele ontwerpen zijn onder meer ons iconische Zebrawood-behang met dierenmarkeringen. Cole & Son's viert ook het Afrikaanse erfgoed en de kunst door middel van producten zoals het Senzo Spot-behang en het Leopard Walk-behang. Deze maken deel uit van de Ardmore-collectie met traditionele Afrikaanse kunst, waaronder wilde dieren, dieren in het wild en de natuur, die allemaal de Afrikaanse manier van leven omvatten.

Cole & Son Whimsical behang

Als je iets wonderlijkers wilt, dan is de Whimsical behangcollectie misschien perfect voor jou. Met behang geïnspireerd op de eenvoud van jong zijn, is dit behang perfect in elke kinderkamer om hen te inspireren voor een goede nachtrust. Het traditionele sterrenbehang is een bestseller uit deze collectie, samen met het prachtige bos- en sterrenbehang, beide met dromerige scènes in verschillende kleuren.

Cole & Son behang kopen

Cole & Son behang is op beroemde locaties over de hele wereld gehangen, waaronder Buckingham Palace en de Houses of Parlement. Met prijzen variërend van €60,- tot €800,- per rol en meer dan 100 unieke behangontwerpen uit verschillende collecties, is er echt voor elk wat wils. Bekijk al onze verschillende opties op Behangwereld.nl om te zien wat het beste bij uw huis past!

© 2007 - 2022 www.behangwereld.nl | sitemap | rss