Caselio behang online kopen

Mag jouw muur wel een dosis enthousiasme en vrolijkheid uitstralen? Het behangmerk Caselio is zonder meer allround te noemen, als het gaat om het ontwerpen van behang. Dit komt duidelijk naar voren in de collectie Caselio Around dat zowel op kantoor als thuis niet misstaat. Dit vinyl op vliesbehang is voorzien van een geometrische trend. Kijk vol verwondering naar de cirkels die je niet alleen in ronde, maar ook in abstracte, halve en onvolledige vorm tegenkomt. Met kleuren die variëren van groen, blauw en roestbruin in combinatie met wit, bereik je met dit behang een speels effect op je wanden.

Behang met sterren en planeten van Caselio

Voel je onderdeel van een groter geheel met de Caselio Our Planet collectie. Laat je fantasie even met je aan de loop gaan in het sterrenstelsel, dat zowel groots als verfijnd op dit behang wordt afgebeeld. Breng je kennis van het universum weer op peil met de omlijnde planeten. Gesprekstof genoeg als dit behang jouw kantoorpand of woonhuis opfleurt.

Behangcollectie met tijdloze kleuren van Caselio

Begin je interieurinrichting met het behangen van je muren. Met de Caselio Patine collectie kies je uit een kleurenpalet dat jouw woonkamer of slaapvertrek direct van charme voorziet. Moeiteloos de juiste sfeer bereiken, was nog nooit zo eenvoudig. Dit merk heeft dusdanig veel bijzondere kleuren in de collecties behang verwerkt, dat even rustig oriënteren de moeite loont. Alles met een verfijnd werkje, dat ondanks de subtiele aanwezigheid een groots effect geeft. Bij Behangwereld bestel je met een druk op de knop jouw gewenste kleur behang van Caselio.

Caselio Young & Free behang bij behangwereld

Niets is onmogelijk. Dat straalt de collectie Caselio Young & Free uit. Ontsnap aan de realiteit van alledag en dagdroom over een wereldreis die je de mooiste plekken op aarde laat zien. De wereld in zijn geheel op jouw wand? Bestel het bij ons online en het behangen kan al over een paar dagen beginnen. Route 66, Palm Springs, gaat je fantasie al met je aan de haal? Met een collage van bekende plaatsen, zon, palmbomen en vrijheid, waan jij je even heel ergens anders en dat elke dag opnieuw. Tijd om de collectie van Caselio eens in alle rust te bekijken bij Behangwereld.

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss