Wat is fotobehang?

Fotobehang is zoals de naam al zegt behang met een afbeelding erop. Doordat er ontzettend veel mogelijkheden zijn qua afbeeldingen is er altijd een fotobehang dat past bij de uitstraling van jouw huis, kantoor of bedrijfspand.
 

Waarom kiezen voor fotobehang?

Zoals hierboven aangegeven kan fotobehang geplaatst worden in vele verschillende stijlen. Daardoor is fotobehang ideaal wanneer je op een gemakkelijke en snelle manier een nieuwe sfeer wilt creëren in bijvoorbeeld jouw slaapkamer of op kantoor. Daarnaast is de keuze van afbeeldingen groot waardoor je vele verschillende kanten op kunt.
 

Fotobehang kenmerken

Bij Behangwereld.nl heb je dus een ruime keus aan fotobehang. Je kiest gemakkelijk de afbeelding uit ons assortiment. Wij bezorgen het behang gratis bij je thuis vanaf €75,-. Het fotobehang heeft een standaardafmeting en wordt meestal geleverd in meerdere delen. Deze banen breng je los van elkaar aan.
 

Van welke materialen is fotobehang gemaakt?

Fotobehang kan gemaakt zijn van vele verschillende materialen. Dit kan onder andere het traditionele behangpapier zijn. Dit behangpapier is vaak goedkoper in vergelijking met andere soorten fotobehang. Daarnaast geeft het mooie en helderen kleuren. Traditioneel behangpapier wordt veel gebruikt in slaapkamers of kinderslaapkamers. Bekijk hier ons assortiment fotobehang voor kinderkamers!

Een ander veelgebruikte soort fotobehang is fotobehang met vliesrug, oftewel vliesbehang. Het voordeel van vliesbehang is dat alleen de muren ingesmeerd hoeven te worden met behanglijm. Het behang zelf smeer je niet in. Dit zorgt ervoor dat het makkelijk is om het fotobehang aan te brengen. Daarnaast is dit behang erg stevig, maar wel licht.

Naast deze twee veel voorkomende soorten fotobehang zijn er ook zeker andere opties. Zo is er tegenwoordig naadloos behang. Bij naadloos fotobehang hoef je geen meerdere banen op de muur te plaatsen, er wordt één strak stuk fotobehang tegen de gewenste muur geplaatst.

Onze collectie fotobehang Papermoon is ook gemakkelijk aan te brengen. Het fotobehang in deze collectie heeft namelijk een non woven ondergrond. Door de non woven ondergrond is dit fotobehang eenvoudig te plakken en te verwijderen.
 

Eigen fotobehang ontwerpen

Heb je een eigen foto van bijvoorbeeld een mooie herinnering die je graag wilt gebruiken voor een fotowand? Dat kan! Je kunt eenvoudig jouw eigen foto uploaden en de gewenste afmetingen doorgeven. Wij gaan vervolgens voor je aan de slag en bezorgen jouw unieke fotowand bij je thuis! Zelf geen mooie foto, maar wil je toch een mooie foto aan jouw wand? Bij Behangwereld.nl kun je kiezen uit meer dan een miljoen afbeeldingen om een unieke fotowand op maat te ontwerpen! Meer informatie over het ontwerpen van een fotowand? Lees er hier meer over!
 

Fotobehang online kopen bij behangwereld.nl

Wil je graag online fotobehang bestellen? Dit kan gemakkelijk en snel bij behangwereld.nl! Graag meer weten over de verschillende soorten fotobehang? Neem contact op met onze klantenservice, zij infomeren je graag!

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss