Dutch First Class Exclusieve wandbekleding bij Behangwereld

Behang aan de muur dat jou doet denken aan reizen en natuurlijk schoon? Dutch First Class Alchemy wandbekleding is hierop geïnspireerd. Stijlvolle prints in aardse kleuren voeren de boventoon in deze collectie, die je bij Behangwereld online koopt. Metalen elementen, oude gebouwen, een delicaat bosontwerp of metalen wolken? Die kunnen ook jouw wanden binnenkort sieren. Neem in alle rust een kijkje bij de collecties, die dit merk op de markt heeft gebracht. Welke stijl spreekt jou het meeste aan?

Exclusieve wandbekleding van Dutch First Class

Keuze genoeg als je bij ons shopt voor behang van dit merk. Van een bloemenpracht die tot leven lijkt te komen tot abstracte vormen met subtiele metaaldetails, je kijkt je ogen uit bij zoveel moois. Geef je woonkamer een luxe uitstraling met vliesbehang met een all-over textuur voorzien van een verweerde metalen omtrek. Geniet van een wolkachtige scène met wit-, goud- en grijsaccenten. De natuur terug laten komen in je interieur wordt jou zo heel eenvoudig gemaakt. Pelikanen in een natuurlijke omgeving, een pracht aan veren met sierlijke belijning. Dutch First Class weet wat nodig is om van een standaard ruimte iets heel bijzonders te maken.

Dutch First Class Nordic Geo behang

Geïnspireerd op Scandinavië vind je in de Nordic Geo collectie van Dutch First Class een keur aan rechthoeken, hele en halve cirkels, lijnen en vierkanten. De vormen overlappen elkaar op een subtiele manier, waardoor elk stukje behang uitnodigt om naar te kijken. Dit schouwspel van geometrische patronen is verkrijgbaar in meerdere kleurstellingen. Kijk welke kleurencombinatie passend is in jouw huis of kantoor en bestel het behang direct online bij ons.

Behang van Dutch First Class

Bij gebrek aan inspiratie voor je muren helpt Dutch First Class je uit de brand. De willekeur aan kleurgebruik, patronen en uitstraling maakt het aanbod dusdanig afwisselend, dat ook jij hier aan je trekken komt. Laat Behangwereld jouw leverancier van exclusieve wandbekleding zijn en bestel ook de benodigdheden voor het behangen bij ons.

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss