Hohenberger exclusief behang

Het bijzondere Hohenberger behang wordt met passie gemaakt in het Duitse Hohenberg an der Eger. Handgemaakt, maar met ondersteuning van precisiemachines die zo zijn aangepast aan de behoefte van klanten, dat het met recht exclusief mag worden genoemd. Menig kasteel, behang, hotel of kantoor weet dit behang te waarderen. Ervaar zelf de weelderige uitstraling en bestel bij Behangwereld jouw favoriete Hohenberger behang.

Extravagant en stijlvol behang van Hohenberger

Waan je in een stijlvolle loft met de collectie Hohenberger Urban Classics en beleef de vintage sfeer die jij met de prachtige kleuren, patronen en texturen aan je wand hangt. Ben je liefhebber van een industriële uitstraling, dan doet dit behang je denken aan ruw pleisterwerk, beton en ijzerslijpsel. Reken maar dat jouw leefruimte met deze wandbekleding een robuuste uitstraling krijgt.

Hohenberger behang voor de kinderkamer

Tover de slaapkamer van de jongste familieleden om tot een fantasierijke ruimte en kies voor behang uit de Hohenberger Great Kids collectie. De fantasie van je kind krijgt met de subtiel gekleurde behangsoorten ruim baan. Van slingers en parelmoerhartjes tot een ruimteavontuur voor de ondernemende kinderen. Wissel een drukke muur af met Hohenberger behang met subtiele stipjes om het geheel in balans te brengen.

Slaapkamer voorzien van Hohenberger behang

Op zoek naar iets heel bijzonders voor je slaapkamer? Hohenberger Julie Feels Home domineert jouw muur met grote roestkleurige bladeren met een lichtgrijze achtergrond. Hier kun je met recht ontspannen en genieten. Minstens zo luxe is het behang waar kleine lindebomen in groen en blauwtinten op prijken. Doordat de bovenkant van dit behang neutraal is, heb je een heel opvallend behang zonder dat het overheerst.

Speel met licht met Hohenberger Universe

Behangwereld biedt jou de Hohenberger Universe collectie met veel plezier aan. Je wand bekleden met deze behangsoorten staat garant voor een lichteffect dat jou blijft verbazen. Afhankelijk van het lichtinval ervaar je op een speelse manier wat de impact van deze behangcollectie met jouw ruimte doet.

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss