HookedOnWalls wandbekleding bij Behangwereld

Als merk van de Arte groep brengt HookedOnWalls al meer dan 10 jaar designer behang op de markt. Verre van standaard, want kenmerkend voor de wandbekleding is de eigen stijl, de toegankelijkheid en de smaakvolle prints. Met hun collectie worden niet alleen woonhuizen op een exclusieve manier behangen, maar ook zakelijke panden. Vooruitlopend op trends ontstaat elke keer opnieuw een collectie die verwondert, maar ook excentriek en humoristisch is. Bij Behangwereld kies je de stijl die naadloos aansluit op wie jij bent en wat je in je ruimte wilt uitstralen.

Geometrisch 3Dbehang van HookedOnWalls

Geometrische patronen in een driedimensionale uitvoering in stijlvolle kleurstellingen. Dat is de HookedOnWalls Affinity. Elk 3D behang kan met een uni-behang uit dezelfde collectie worden gecombineerd. Hiermee kun je een wand omtoveren tot een schouwspel van blokken, ruiten of wervelingen en plaats je als contrast een rustige behangprint. Hier geen felle kleuren, maar mooie tinten die variëren van blauw en grijs tot  bruin en wit.

HookedOnWalls Bohème

Houd je van geweven patronen in meerdere kleuren? Kijk dan eens bij de Bohème collectie. Vlechtwerk in rustige kleurstellingen wordt hier afgewisseld met arcadebogen in een grijs-blauwe kleurstelling. Het geheel zorgt voor een luxe effect en maakt van jouw muren echt een eyecatcher. Een grafisch labyrint in een combinatie van zilver, grijs en zwart geeft jouw wanden de aandacht die ze verdienen.

Effen behang van HookedOnWalls

Dat een effen behang niet saai hoeft te zijn, wordt duidelijk in de HookedOnWalls Bohème Plain collectie. Subtiele werkjes in een neutrale kleurstelling die een dusdanig effect hebben dat het net even je behang breekt. Kom ook verrassend voor de dag met muren die van deze behangsoort zijn voorzien. Het vliesbehang is in veel kleuren verkrijgbaar bij Behangwereld. Ga lekker vanuit je luie stoel de exclusieve behangsoorten vergelijken en bestel je favoriete HookedOnWalls wandbekleding bij ons.

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss