Dutch Wallcoverings behang 

Een kamer in huis of op kantoor voorzien van behang? Behangwereld biedt een uitgebreide keuze van Dutch Wallcoverings. De wandbekleding van dit merk voldoet aan ieders wens. Van behang dat de fantasie van kinderen prikkelt tot paradijselijke afbeeldingen die door de luxe accenten en geometrische patronen een ruimte omtoveren tot een ontspanningsruimte. Om je de keuze iets eenvoudiger te maken, lichten we hier een aantal behangstijlen toe. 

Dutch Arty  

Sier de wanden van je ruimte met Dutch Wallcoverings Arty behang. De natuurlijke kleurelementen gecombineerd met gebouwen, trappen en blokken geven jouw woon- of slaapruimte een unieke stijl. Wissel een wand met druk patroon af met een neutrale behangkleur uit dezelfde collectie en je hebt eenheid en rust bereikt. 

Dutch Wallcoverings Jungle Fever 

Botanische bladeren, kleurrijke geometrische patronen en prachtig bamboe? Hiermee maak je van een hotelkamer een bijzondere ruimte waar je gasten zich in een geheel andere wereld wanen. De stijl misstaat ook niet in je woning of kantoorruimte. Combineer de Jungle Fever met gouden en zilveren accenten met zwarte meubels en laat je aangenaam verrassen door het eindresultaat. 

Dutch over the Rainbow 

Laat je kinderen rijkelijk fantaseren in een slaapkamer die is verrijkt met wandbekleding vol dinosaurussen, krokodillen, regenbogen, ballonnen en een pracht aan kleur. Hier wordt het slapen en spelen een waar feest. De kleuren spreken kleintjes vast en zeker aan. Rustgevend lichtroze, aardse tinten en regenboogeffecten laten verhalen tot leven komen. 

Persoonlijke ruimte met Dutch Solitär 

Houd jij van harmonie in je ruimtes? Dutch Wallcoverings biedt een collectie die rust en elegantie uitstraalt. Aardse tinten variërend van groen en grijs tot beige en antraciet gecombineerd met een pracht aan rozen en blad, sieren jouw kamer met behangsel van de Dutch Solitär lijn. Dit misstaat ook niet in een kantoorpand waar wandbekleding mooi mag zijn, maar niet ten koste van de concentratie moet gaan. 

Industriële ruimte met Dutch Wallcoverings 

Wandpatronen met steen, metaal of hout geven jouw werkruimte, loft of woonkamer een sfeer die helemaal past bij de industriële look die goed te combineren is met zwarte accessoires en robuuste meubels van hout. Kies voor behang van Dutch Wallcoverings en koop dit bij ons.  Als dé online behangshop van Nederland bieden wij hoogwaardige wandbekleding van bekende merken. We voorzien je ook graag van alle benodigdheden, zodat jouw behangklus direct na ontvangst van je bestelde producten kan beginnen. 

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss