per pagina
Sorteer op
    1 - 50 van 65 resultaten
  • 1
  • 2

Hohenberger Julie Feels Home 

Julie.. dat is onze Julia. Julia is ontwerpster bij Hohenberger en ze houdt van kleur. Daarom konden we er niets aan doen en moesten we deze collectie gewoon naar haar vernoemen.

Julie heeft veel woon- en decoratietrends zien komen en gaan. En heb ze ook zelf uitgeprobeerd. Ze is een expert en weet wat trendy is. JULIE FEELS HOME is het project van haar hart.

De eerste ontwerpen waren eigenlijk alleen bedoeld voor haar eigen huis. Hiervoor kleurde ze bloemmotieven in haar favoriete kleuren en maakte ons helemaal enthousiast. We konden het gewoon niet voor onszelf houden. En daarom is JULIE FEELS HOME nu een hele collectie en voor iedereen beschikbaar.

JULIE FEELS HOME is niet alleen veel kleur, maar een geheel nieuw formaat. Dat een designbehang kan worden gecombineerd met een plattegrond is niet nieuw. Met JULIE FEELS HOME komt daar nog een mogelijkheid bij. Julia noemt het een Twin Wall. Een Twin Wall is een behang dat zowel design als effen is. Hoeveel design en hoeveel effen je op je muur wilt, is aan jou.

Wat onderscheidt JULIE FEELS HOME ook van ander gekleurd behang? Duidelijk hun verfijnde afwerking! Elk behang is verfijnd met ultra goud en glinstert op een bijzonder nobele manier.

Nog meer individualiteit, meer kleur, meer glans - dat is JULIE FEELS HOME en het staat fantastisch op Julia's muren. En het zal ook op de jouwe, zeker!

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss