Behang van KEK Amsterdam

Met behang van KEK Amsterdam heb je net even iets anders op je muur. De verrassende en verfrissende collecties blinken uit in uitstraling. Kies voor KEK Amsterdam behang om je werk- of woonkamer op een originele manier onder de aandacht te brengen door een fotobehang met een onder water jungle of een behangcirkel met een boeket bloemen centraal op je wand te plaatsen. Met de collectie Kek Amsterdam Book I komt flora en fauna rijkelijk aan bod.

KEK Amsterdam Landscapes & Marble

Droom weg in een ruimte die fotobehang met landschappen laat zien of kies voor een weerbeeld dat de ruige weersomstandigheden goed weergeeft. KEK Amsterdam laat je met deze collectie kennismaken met fotobehang dat is geïnspireerd op Moeder Natuur. Met een marmer print in kleurrijke patronen of een zwart-wit wolkendek maak je moeiteloos een opvallend geheel van jouw leef-, woon- of werkruimte.

Amsterdam Wonderwalls behang van KEK Amsterdam

Maak van alle ruimtes in je huis een aaneenschakeling van bijzondere ruimtes met behang van KEK Amsterdam. Behangwereld biedt jou het KEK Amsterdam Wonderwalls behang. Bloesem, bloemen en palmbladeren worden afgewisseld met behang waar blauw-witte tegels op staan afgebeld. Zo maak je van je keuken en slaapkamer op een bijzondere manier iets speciaals. Laat op de muur van de woonkamer een groot fotobehang met een landschap plaatsen en geniet op elk moment van de mooie natuur. Thuiskomen in ruimtes die met KEK Amsterdam behang zijn ingericht, geeft je fantasie alle ruimte.

KEK Amsterdam Kids

Het brein van kinderen moet geprikkeld en gestimuleerd worden. Dat dit ook mogelijk is met behang, blijkt wel uit de collectie KEK Amsterdam Kids. Sier de slaap- en speelruimte van jouw kleintje op met heerlijke ijshoorntjes op de muur of een mix van dieren op een gekleurde achtergrond. Laat hun fantasie tot leven komen met een behangcirkel van Fiep Westendorp. Zo lijkt het of ze in direct contact staan met Jip en Janneke of er zelf bij zijn, als de beer het blauwe huis bezoekt. Met Alice Hoogstad Karaoke Tiger op de muur van de kinderkamer wordt zingen van kinderliedjes in het rode circus wel heel aantrekkelijk.

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss