Élitis behang bij Behangwereld.nl 

Behang van een Frans merk gewoon bij jou in huis of op kantoor? Dit merk doet zijn naam zeker eer aan. Élitis behang is zonder meer elitair en toch betaalbaar. Al sinds 1988 worden de Griekse eilanden gebruikt als inspiratie voor de mooiste wandbekleding.  Fluweelzacht, vol met geometrische vormen en rijk aan warme kleuren biedt Élitis diverse collecties die elk op hun eigen manier uitblinken.  

Behangcollectie Élitis Alcove 

De Élitis Alcove behang bestaat uit maar liefst 22 kleuren. Bijzonder door zijn eenvoud. Subtiele patronen met een warme uitstraling maken het mogelijk om een ruimte direct sfeer te geven.  Nog meer luxe ervaren met behang van dit merk? Kijk dan eens bij de Élitis Anguille Big Croco Legend collectie. Met leren behang aan de muur wordt jouw ruimte luxe en uitnodigend. Hier komen meerdere woon- en leefstijlen goed tot hun recht. Heb je een enorme wand die de blikvanger van jouw ruimte mag zijn? Kies dan voor de Croco Legend Panorama uitvoeringen. Hiermee trek je ongetwijfeld bekijks. Laat jouw muren het verhaal achter jouw inrichting vertellen en koop je favoriete behang vandaag nog bij Behangwereld.nl. 

Élitis Tempo 

Hoewel deze collectie de naam tempo heeft meegekregen, vind je hier behang dat rust uitstraalt is voorzien van allerlei strepen. Streepjesbehang dat is samengesteld uit de kleuren grijs en blauw zorgt voor een opvallend mooi resultaat. Fan van dunnere belijning in meerdere kleuren? Jouw slaapkamer komt er sprankelend en toch rustgevend uit te zien. Zelfs liefhebbers van een industrieel interieur komen met deze collectie aan hun trekken. Visualiseer je een grote muur met een soort houtachtig geheel in de kleuren goud en bruin. Plaats je hier je zwarte meubel met sfeervolle verlichting tegenaan en ga lekker winkelen voor bijpassende accessoires. Met dit behang als uitgangspunt heb jij een goede basis voor jouw stoere woon- of werkkamer. 

Parelachtig vinylpapier 

Een levensgrote afbeelding in je huiskamer? De Élitis Glass toont je naar wens niet alleen een oosterse Mona Lisa, maar ook een keur aan groen en de uitstraling van gesmolten parelmoer glas. De subtiele patroontjes gecombineerd met de prachtige kleurstelling spreekt boekdelen. De wand in je eetkamer voorzien van een pracht aan bloesem in de kleuren grijs, lichtroze en crème maakt van de maaltijden een moment van rust. Dit wil je aan je wand hebben. 

Art deco behang van Élitis 

Tover een gastenkamer of je eigen slaapkamer om tot een kamer die doet denken aan een luxe hotel. Verfijnde prints met een matte kleur met metallic, afgewisseld met koper, gekleurd goud, koraal laten niets te wensen over. Verkrijgbaar in ruitachtige print met verfijnd gouddraad tot vierkanten die een lichtbron weerspiegelen. Omringd door kleine details wordt op deze manier een uitstraling bereikt, die blijft uitnodigen.  Zandbeige met rood, zwart met roestbruin of een behang dat koperbruin en zandbeige bevat. Warmte in je woonkamer aanbrengen met alleen behang is hiermee zeker mogelijk. 

Online exclusieve Élitis behang bij Behangwereld.nl kopen 

Wil jij dit luxe behang voor in je kamer thuis of op kantoor? Koop het exclusieve Élitis behang bij Behangwereld.nl. Het behang is een echte eyecatcher in je kamer. Bekijk bij ons online welke stijl jou het meeste aanspreekt en plaats je favoriete wandbekleding vandaag nog in je winkelmandje.  

Bezoek aan showroom Behangwereld.nl 

Liever met eigen ogen deze pracht aan kleuren bekijken? Je bent van harte welkom in onze showroom. Als je wilt, helpen onze medewerkers jou bij het vergelijken van de onderlinge lijnen die het merk op de markt heeft gebracht. Nadat jij je keuze hebt gemaakt, is het tijd om alle benodigdheden mee te bestellen en alvast een planning te maken voor het moment waarop jouw ruimtes worden opgefleurd met dit luxe behang. 

© 2007 - 2023 www.behangwereld.nl | sitemap | rss