Vorige Artikel 9 van 60 Volgende

Origin Wunderkammer behang 347459

€ 59,50 € 47,95 (inclusief btw)

Origin Wunderkammer behang

Artikelnummer: 346-347459

Adviesprijs per rol €59,50

Afmetingen: 10M lang x 53CM breed

Patroon: 53cm

Kleur: crème, grijs

Behangplaksel: Perfax roze

Kwaliteit: vliesbehang

Origin

Wunderkammer

Bijzonder, klassiek behang geïnspireerd op een bestaande, ambachtelijke, met munten bekleedde wand. Het contemporaine ’kostbare’ dessin is gedrukt op een glanzend zijdedruk vliesbehang wat zorgt voor een extra luxueuze uitstraling. Dit maakt het een exclusieve en luxe wandbekleding, zeer geschikt voor het creëren van een uitzonderlijke modern klassieke muur in een gewaagde wooninrichting.

Uitgevoerd in ivoor wit met licht grijs creëert dit behang een heldere en neutrale ambiance in het interieur. De luxe ivoor witte kleur, ook bekend als off-white of gebroken wit, is zacht en stijlvol en geeft de wandbekleding een puur en natuurlijk karakter. De licht grijze tinten voorzien het witte vliesbehang op bescheiden wijze van extra sfeer en maken hiermee het grijs witte vliesbehang zeer geschikt als chique basis voor een klassiek, modern of zelfs industrieel interieur.

Het behang kan goed worden toegepast in alle droge ruimtes van het huis. De woonkamer, slaapkamer, hal of werkruimte, dit vliesbehang transformeert ieder vertrek tot een sfeervol geheel. Indien het behang niet nat of vochtig wordt kan het zelfs geplakt worden in de keuken of in het toilet. Verrijkt met een ambachtelijk aangebrachte zijdeglans verflaag krijgt de wandbekleding het gevoel en uiterlijk van glanzende zijde. De technische eigenschappen van dit zijdedruk vliesbehang maken het behang uitermate geschikt voor gebruik in zowel residentiële als professionele interieurs. De wandbekleding voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot wasbaarheid, lichtechtheid en brandvertragendheid waardoor het zeer goed toepasbaar is in bijvoorbeeld hotels, restaurants etc. Het behangdessin is gedrukt op een duurzame vliesdrager wat een goede verwerkbaarheid en milieuvriendelijkheid verzekert.

© 2007 - 2022 www.behangwereld.nl | sitemap | rss