Artikel 4 van 49

Origin Wunderkammer behang 347427

€ 57,50 (inclusief btw)

Origin Wunderkammer behang

Artikelnummer: 346-347427

Adviesprijs per rol €59,50

Afmetingen: 10M lang x 53CM breed

Patroon: 53cm

Kleur: beige

Behangplaksel: Perfax roze

Kwaliteit: vliesbehang

Origin

Wunderkammer

Chic Origin behang met dierenprint. Tijgerprint, zebraprint of luipaardprint, behang met dessins van dierenhuid voorzien een interieur van een luxueuze en comfortabele ambiance. Dit luxe vliesbehang met stijlvolle panterprint creëert eenvoudig een warme, natuurlijke sfeer in iedere ruimte van het huis. Combineer deze ‘wilde’ wandbekleding met duurzame natuurlijke materialen en bontachtige stoffen voor een bijzonder sfeervol resultaat.

Uitgevoerd in een mooie zachte crème kleur creëert dit beige behang een harmonieuze, naturel sfeer in het interieur. Deze elegante licht bruine aardetint is niet alleen tijdloos en neutraal, maar zorgt ook voor een sfeervolle ambiance in ieder type inrichting. De warme beige teint van dit luxe behang is een chique melange van off-white / ivoor en bruin. Combineer deze modieuze nude kleur met warme tinten voor een extra elegante uitstraling.

Het behang kan goed worden toegepast in alle droge ruimtes van het huis. De woonkamer, slaapkamer, hal of werkruimte, dit vliesbehang transformeert ieder vertrek tot een sfeervol geheel. Indien het behang niet nat of vochtig wordt kan het zelfs geplakt worden in de keuken of in het toilet. Door de toepassing van krijtverf of kalkverf tijdens het productieproces krijgt het behang een natuurlijke matte uitstraling. De technische eigenschappen van dit lijmdruk vliesbehang maken het behang uitermate geschikt voor gebruik in zowel residentiële als professionele interieurs. De wandbekleding voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot wasbaarheid, lichtechtheid en brandvertragendheid waardoor het zeer goed toepasbaar is in bijvoorbeeld hotels, restaurants etc. Het behangdessin is gedrukt op een duurzame vliesdrager wat een goede verwerkbaarheid en milieuvriendelijkheid verzekert.

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss