Artikel 33 van 46

Wat zijn de verschillende soorten behangstijlen?

Als je een bezoekje brengt aan de webshop van Behangwereld.nl kun je de enorme collectie verkennen met verschillende soorten behangstijlen. Van verschillende kleuren, ontwerpen, prints en patronen. De wereld van behang is verre van saai en eentonig. Door de verschillende stijlen er is voor ieder interieur een passend behang te vinden, afhankelijk van smaak en voorkeuren. Hou je van rust, neutraal maar wel een chique uitstraling? Bekijk dan eens de collectie natuurlijk behang van Eijffinger. Hou je van een stoere look en materialen als metaal, bakstenen en beton? Dan is de collectie industrieel behang beslist iets voor jouw interieur. Smaken verschillen en geen ruimte is hetzelfde. Voor iedere woonstijl en ruimte is er een passende collectie verkrijgbaar. Welke? Wij lichten enkele toe in deze blog. 

Bloemen behang kopen? 

Bloemen behang ouderwets? Niets is minder waar! Dit vrolijke behang is weer helemaal terug in het interieur. Deze klassieke en vrolijke stijl is geschikt voor elke plek in huis. Daarnaast zijn bloemen tijdloos en brengen ze sfeer en gezelligheid. Met bloemenbehang wordt ieder interieur een feestje. Iets wat zeker in deze tijd geen overbodige luxe is. Thuis is waar je het gezellig moet maken. Of het nu gaat om de woon- of slaapkamer, voor elke ruimte is er een passend behang te vinden. In onze webshop zijn verschillende kleuren, motieven en sferen verkrijgbaar. Van druk en fleurrijke kleuren tot rustig en pastel. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende merken zoals: 

De trend van dieren behang 

Ook dieren zijn weer helemaal terug in het interieur. Bij dieren behang denken de meeste mensen aan een kinderkamer. Een kinderachtig behang in een jungle thema. Tegenwoordig zie je dieren behang in elke ruimte van een huis voor komen. Wat denk je van fotobehang? Of een chique behang met de structuur van een slang? Dieren behang zie je terug in veel moderne interieurs. Interieurdesigners werken veel met bekende merken zoals Arte. Gecombineerd met sierkussens met dierenprint, een vloerkleed van koeienacht en beeldjes van verschillende dieren. Op deze manier zal het behang een prachtig geheel worden met de rest van het interieur. 

Wat is natuurlijk behang? 

Organische vormen, lichte kleuren en natuurlijke materialen. De interieurtrend van nu! Waar de afgelopen jaren veel gekozen werd voor een donker interieur is nu het lichte weer terug. Daarnaast blijft verduurzaming ook in het interieur een belangrijke rol spelen. In de wereld van behang passen de natuurlijke behangsoorten perfect in deze trend. Met natuurlijke materialen wordt het behang voorzien van een toplaag met echte natuurlijke materialen zoals grasweefsel, jute of bamboe. Hiermee haal je de natuur in huis. 

Welke behangstijl past in mijn huis?  

Naast bovengenoemde behangstijlen zijn er nog vele andere zoals: 

Om een keuze te maken uit deze vele soorten is het raadzaam om eerst te bepalen welke stijl jouw huis heeft of welke stijl je in huis wilt creëren. Wil je de rust bewaren? Meer kleur aanbrengen? Of heb je een andere wens? Maak een moodboard en breng jouw wensen in kaart. 

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss