Artikel 2 van 3

Online behang kopen bij Behangwereld.nl

Ben je van plan om één of meerdere muren te behangen? Dan ben je bij Behangwereld.nl aan het juiste adres. We hebben in ons assortiment veel uiteenlopende behangsoorten van verschillende merken. Ons behang kun je online kopen in onze webshop of in onze behangwinkel in Capelle aan den IJssel. Tijdens het kiezen van het juiste behang geven we graag advies. Met onze kennis en ervaring, die we graag met je delen, is jouw behangklus zo geslaagd!

Voordelen van behang

Het grote voordeel van behang is dat je de muur van verschillende kleuren en/of prints kunt voorzien. Een echte verfraaiing van de kamer kun je wel zeggen. Naast de ruimte keuze aan verschillende behangsoorten heeft behang ook nog andere eigenschappen, hierbij kun je denken aan:

  • Behang werkt isolerend
  • Behang werkt geluiddempend
  • Behang van goede kwaliteit kan zelfs van 10 tot 15 jaar meegaan

Deze bijkomende voordelen kunnen wellicht ervoor zorgen dat je voor behang kiest in plaats van voor verf.

Welk behang is overschilderbaar?

Bestaat de kans na verloop van tijd uitgekeken raakt op een kleur of patroon op de muur? Dan is glasvezelbehang een echte aanrader. Glasvezelbehang is namelijk speciaal gemaakt om te kunnen overschilderen. Door glasvezelbehang over te schilderen blijft de structuur van de verf goed zichtbaar. Ideaal toch? Hierdoor hoef je dus niet per se het behang eerst van de muur af te halen, wanneer je de muur wilt voorzien van een nieuw kleurtje.  Als je dit op de juiste manier uitvoert, kan het behang gewoon blijven zitten. 

Wanneer behang vervangen?

Ziet het behang er niet meer mooi uit? Beginnen de naden los te hangen of zitten er scheuren in het behang? Wanneer het behang niet meer in goede staat is, kun je ervoor kiezen om het behang te vervangen door een nieuw behang. Zo zorg je ervoor dat de muur er straks weer als nieuw uitziet. Ook kan het natuurlijk zo zijn dat je niet meer tevreden bent met het huidige behang. Wanneer je toe bent aan een nieuwe kleur en/of print kun je het behang ook vervangen door een nieuwe soort. Ben je dit van plan? We vertellen je graag meer over hoe je het beste oud behang kunt verwijderen.

Heb je het behang al verwijderd van de muur? Voor meer tips hoe je het beste kunt behangen, ben je bij ons ook aan het juiste adres. We vertellen je graag meer hierover op onze blogpagina, telefonisch of vraag het gerust na bij ons in de winkel.

Uitgebreide collectie aan behang

Bij Behangwereld.nl vind je een uitgebreide collectie aan behang. Wij hebben verschillende soorten behang van verschillende merken. Hierdoor hebben we voor iedereen wat in huis en kunnen we iedereen voorzien in hun wensen en behoeftes. Bekijk de collectie online of kom langs in de winkel.

Heb je verder nog vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

 

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss