Artikel 1 van 3

Eijffinger behang

Eijffinger behang

Eijffinger staat voor uitgesproken en kleurige designs op behang en interieurstoffen. Hiermee wil Eijffinger de wereld een stukje mooier maken en dat doen ze al 145 jaar lang. Ze laten zich inspireren door de trends in kleur, vormen en materialen, maar kijken ook naar de grote bewegingen: waar staan we, wat drijft ons en waar gaan we naar toe? Dit proberen ze dan te vertalen naar de ontwerpen van het behang.

Verschillende thema's Eijffinger behang

Eijffinger is behang van topkwaliteit en verkrijgbaar in verschillende thema’s. Bij de Eijffinger Black & Light collectie wordt zwart gecombineerd met een lichte kleur. Het zorgt voor mooie contrasten. De Eijffinger Rice 2 collectie is daarentegen weer totaal anders. Hier vind je vrolijke patronen met bloemen en dieren. Ben je op zoek naar behang voor de kinderkamer? Eijffinger heeft speciaal voor kinderen: de Wallpower Junior collectie.  Er is een ruime keuze in de junior collectie. Van schattige pandaberen tot andere stoere dieren. Van drukke prints, bossen met hertjes tot effen pastel kleuren. De vele verschillende collecties muurbekleding zorgen ervoor dat er altijd een behang is dat aansluit bij jouw wensen en interieur.

Populaire Eijffinger behangsoorten

Eén van de populaire Eijffinger behangsoorten is de samenwerking met Pip Studio. Deze behangcollectie bestaat uit behang met vrolijke kleuren en prints, waardoor dit behang ook geschikt is voor een kinderkamer. Een andere bekende en populaire collectie is de Eijffinger Bold collectie. Deze collectie bevat behang met tijdloze designs, strakke lijnen, krachtige patronen en stevige kleuren.

Vliesbehang

Het meeste behang van Eijffinger is gemaakt van vliesbehang, ook wel genoemd, smartpaper. Dit is behang met een papieren of een vinyl toplaag. De rug van het behang is van ‘vlies’.  Vliesbehang is sterker dan de meeste traditionele behangsoorten. Het voordeel van vliesbehang is dat je het gemakkelijk kunt aanbrengen. Je hoeft alleen behanglijm op de muur te strijken en daarna kun je het behang erop plakken.

Heb je nog geen materialen om te behangen? Geen probleem, Behangwereld.nl verkoopt alle benodigdheden die je nodig hebt om te kunnen behangen. Weet je niet welk behanggereedschap je nodig hebt? Aarzel niet en neem contact met ons op. Onze specialisten geven je graag een passend advies!

Eijffinger behang kopen bij Behangwereld.nl

Ben je dus op zoek naar Eijffinger behang? Bij Behangwereld.nl bieden we een ruim assortiment aan. Bekijk alle Eijffinger behang collecties hierboven. Het behang is gemakkelijk online te bestellen. Binnen één tot drie werkdagen kunnen we het behang leveren. Is je bestelling boven de 75 euro? Dan is de verzending gratis.

Naast winkelen via onze webshop heten we je ook van harte welkom in onze showroom in Capelle aan den IJssel!

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss