Vorige Artikel 32 van 36 Volgende

Behang voor de kinderkamer

Behang voor de kinderkamer 

Uniek en eigentijds behang voor de kinderkamer. Wie wil dat nu niet? Is er een kleintje onderweg of wil je de kamer van je kind voorzien van een compleet andere look? Gaan ze ineens van baby naar peuter, van peuter naar kind of van kind naar tiener? Lees dan snel verder, we vertellen je graag meer. 

Kinderen hebben natuurlijk een geweldige fantasie en hoe leuk is het om hun fantasie mee te nemen in het uiterlijk van de kamer. Dit is vaak de ruimte waar ze lekker in kunnen terugtrekken, slapen, spelen en veel leuke tijden in door kunnen brengen. Een veilige en speelse omgeving dat is natuurlijk wat je wilt creëren.  

Een stoere of een fleurige kamer 

De wanden in een kinderkamer mogen best wel opvallen. Dit is tenslotte wat de kamer zo speels maakt! Maar wat voor behang wil je eigenlijk gebruiken voor de kinderkamer? Er bestaan aardig wat soorten behang en elk soort behang heeft natuurlijk zijn eigenschappen. We zullen ze voor je op een rijtje zetten. Zo bestaat behang o.a. uit: 

Vinyl behang is erg geschikt voor kinderen. Waarom? Vinyl kun je namelijk goed afnemen met een vochtige doek. Vlies en Glasvezelbehang daarentegen, verdoezelt scheuren en oneffenheden in de muren. Je kunt er ook nog eens overheen verven. Handig wanneer je het huidige uiterlijk misschien toch ooit zat raakt. Beide opties zijn dus een goede keuze als het gaat om kinderbehang. 

Ben je nog onervaren met behangen? Dan is vliesbehang het makkelijkste om mee te werken. Bij vliesbehang wordt namelijk de muur ingesmeerd met behanglijm en niet het behang zelf. Ook hebben we een mooi stappenplan voor je gemaakt wanneer je voor het eerst een muur gaat behangen. 

Wat je ook steeds meer gaat zien is fotobehang. Fotobehang is zoals de naam al zegt behang met daarop een afbeelding. Zo kun je o.a. een 3D-effect creëren met de superheld waar je zoontje zo gek van is of de Disneyprinses die je dochter helemaal geweldig vindt. Behangwereld.nl.nl heeft een groot assortiment aan fotobehang voor kinderkamers. Zo hebben we voor ieder kind een leuk fotobehang dat aansluit op zijn of haar wensen.  

Een geslaagde make-over voor de kamer van je kind 

Er is echt enorm veel mogelijk met kinderbehang. Door een printje of een patroontje te gebruiken, kun je de kamer al heel anders laten lijken. Ook is het een leuk idee om dan dat ene printje of patroontje terug te laten komen in de kamer met bijpassende accessoires.  

Tip! Heeft je kind moeite met slapen? Dan kun je het beste kiezen voor rustige kleuren, dit helpt namelijk mee aan een goede nachtrust voor je kind. Laat je kind meedenken over zijn kamer! Ze moeten er ten slotte ook zelf in slapen en spelen. Zo zorg je gegarandeerd voor een geslaagde make-over.  

Behangwereld.nl.nl voor een unieke kinderkamer.  

Laat je kind volop genieten van zijn of haar jeugdjaren met een unieke kinderkamer. Met kinderbehang kun je op een gemakkelijke manier de kinderkamer omtoveren tot een plekje waar ze optimaal van kunnen genieten. Bij Behangwereld.nl beschikken we over een uitgebreid assortiment aan kinderbehang. Kom langs in de showroom of bekijk de collectie online. Heb je verder nog vragen over de verschillende soorten behang? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag.  

© 2007 - 2023 www.behangwereld.nl | sitemap | rss