Artikel 43 van 46

Wat zijn de behangtrends?

Wat zijn de behangtrends? 

Ben je van plan om het interieur van een nieuwe look te voorzien? Dan is deze blog een must read voor jou! Om het wat makkelijker voor je te maken, hebben we een aantal behangtrends voor je verzameld. Het aanbod is namelijk grootst dit jaar, laat je inspireren met de behangtrends van nu! 

Wanneer je het interieur een nieuwe uitstraling wilt geven dan ben je bij Behangwereld.nl aan het juiste adres. Met genoeg informatie en een groot assortiment aan verschillende behangsoorten op onze website, ga jij het behang vinden waar je naar op zoek bent!  

De diepte in met 3D 

Visuele uitbreiding noemen we het ook weleens. Een echte blikvanger voor jouw kamer! Door middel van 3D behang en/ of fotobehang kun je speciale effecten creëren. Ook kun je met 3D behang een kamer dieper of groter laten lijken, het is maar net hoe jij zelf de kamer wilt laten ogen.   

Behang met diepte geeft een unieke uitstraling aan het interieur. Behang met 3D print zorgt ervoor dat de muur niet lijkt op te houden, waardoor je de ruimte ineens vanuit een hele andere hoek kunt gaan bekijken. Bijvoorbeeld: Je hebt 3d behang van een jungle, dan lijkt het net of je zo de jungle in kan kijken. Dat is toch gaaf! Ook kun je er natuurlijk voor kiezen om een neutrale kleur te nemen wanneer je tegelijkertijd voor een wat rustigere uitstraling wilt gaan.  

Creëer een betonlook met industrieel behang 

Wanneer je gek bent van een industriële look dan is een betonlook echt iets voor jou! Met de tijd gaan we de betonlook steeds meer zien. Daarom dat de betonlook ook tot dé behangtrend hoort. Naast dat je betonlook kunt verven, zijn hier ook verschillende behangsoorten van. Betonlook is trendy en makkelijk te combineren met verschillende interieurstijlen. Hierbij kun je denken aan meubelen in bijvoorbeeld een bohemian stijl, maar ook een klassiek interieur gaat heel goed samen met een betonlook.   

Retro behang 

De interieur trends van tegenwoordig zitten boordevol met felle en opvallende kleuren en patronen. Ook retro behang behoort tot het lijstje van de behangtrends van nu. Deze woonstijl is hip maar comfortabel, kiezen uit retro behang is nog nooit zo leuk geweest. De keuze is namelijk groot!  

Heldere kleuren met een zachte ondertoon 

Heldere kleuren met een zachte ondertoon zien we al een tijdje, en nog steeds behoort deze stijl aan dé behangtrends lijst. Wat je vaak ziet is print op print, hierbij kun je denken aan luipaarden en junglebladeren op één behang. Dit geeft een vrolijke uitstraling, maar toch door de rustige ondertoon wordt het ook weer niet té druk. Wanneer je een happy vibe wilt creëren in jouw kamer dan is dit soort behang wellicht een goede keuze!  

Natuur en botanisch behang 

Prachtige levendige designs rechtstreeks uit de natuur. Een romantisch en gedurfd behang zeggen we weleens. Haal de natuur in huis door behang met mooie bladeren, dieren, palmbomen of bloemenbehang aan te schaffen. Word je hier al helemaal blij van? Bekijk dan snel de opties van botanisch en natuur behang van Behangwereld.nl. Ook voor een kinderkamer kan botanisch behang heel leuk zijn, hierbij kun je denken aan een stoere junglekamer.  

Behangwereld.nl voor al jouw behangbenodigdheden  

Ben je enthousiast geworden en wil je snel aan de slag? Bestel dan direct alle behangbenodigdheden op onze webshop of kom langs in de showroom. Kom je er niet uit welk behangsoort het beste bij jouw interieur past? Of heb je vragen hoe je het beste je muren kunt behangen? Neem dan contact met ons op, onze klantenservice helpt je graag verder. 

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss