Artikel 412 van 534

Dutch First Class Fågelsång behang Krita 77011

EAN: 5701573700278
€ 69,00 (inclusief btw)

Dutch First Class Fågelsång behang

Artikelnummer: 77011

Afmetingen 10M lang x 53CM breed

Patroon: (geen patroon)

Kleur: off-white

Lijmadvies: Perfax roze

Kwaliteit: vliesbehang

Levertijd: 7 werkdagen


Dutch First Class Fågelsång Krita

Maak kennis met het prachtige Krita behang, een wit effen behang met een koele ondertoon. Dit behang is de witste tint in de effen Kulör-collectie en past perfect bij vrijwel alle andere behangsoorten. De discrete oppervlaktestructuur van het Krita behang geeft de muren een levendigere uitstraling dan volledig gladde witte muren, waardoor het een subtiele maar toch opvallende toevoeging aan jouw interieur is.

Het Krita behang is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een strakke, minimalistische uitstraling voor de muren van hun kamer. Dankzij de koele ondertoon van het behang wordt er een rustgevende en ontspannen sfeer gecreëerd in de kamer, waardoor je heerlijk kunt relaxen na een drukke dag.

Bovendien is het Krita behang gemakkelijk te combineren met andere behangsoorten en meubelstijlen, waardoor je eindeloos kunt variëren en experimenteren met jouw interieur. Voeg vandaag nog het prachtige Krita behang toe aan jouw interieur en geniet van de subtiele maar toch opvallende uitstraling die het met zich meebrengt!

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss