Artikel 18 van 41

Dutch First Class Fågelsång behang Trevor 34001

EAN: 5701573700278
€ 79,00 (inclusief btw)

Dutch First Class Fågelsång behang

Artikelnummer: 34001

Afmetingen 10M lang x 53CM breed

Patroon: 4,4CM

Kleur: off-white, grijs

Lijmadvies: Perfax roze

Kwaliteit: vliesbehang

Levertijd: 7 werkdagen


Dutch First Class Fågelsång Trevor

Breng de natuur in huis met het prachtige Trevor behang. Dit klassieke patroonbehang heeft een latwerkpatroon van organisch gebladerte dat zorgt voor een rustieke en moderne uitstraling. Het subtiele contrast tussen de lichte achtergrond van het behang en het aangename grijze patroon creëert een stijlvolle en serene sfeer in de kamer.

Het Trevor behang is perfect voor wie op zoek is naar een behang dat zowel rustgevend als stijlvol is. Het patroonbehang is uitstekend geschikt om een ​​rustgevend gevoel te creëren in elke kamer van het huis. Dankzij het organische gebladertepatroon brengt het behang de natuur naar binnen en creëert het een ontspannen sfeer waarin je heerlijk tot rust kunt komen.

Bovendien is het Trevor behang gemakkelijk te combineren met een neutraal en sober interieur, waardoor het behang een opvallende maar toch subtiele toevoeging aan jouw interieur is. Dus waar wacht je nog op? Breng de natuur in huis en creëer een rustieke en moderne sfeer met het prachtige Trevor behang.

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss