Artikel 35 van 46

Hoe breng je meer sfeer in huis met behang?

In huis wil je het natuurlijk het liefst zo gezellig mogelijk hebben. Een echt gevoel van thuis in een huiselijke sfeer. Vooral de woonkamer is een plek waar je veel tijd doorbrengt. Het is de plek voor ontspanning, gezelligheid en momentjes voor jezelf. Wil je graag meer sfeer in huis creëren? Gezellige meubels, leuke verlichting, maar nog steeds niet de gewenste sfeer en uitstraling? Waar begin je? En op welke manier kun je dit realiseren? Juist, met BEHANG!  

Behang is hot!  

Behang is HOT en heeft een grote invloed op de sfeer in huis. Het maakt ieder interieur af. Daarnaast is de keuze reuze. Hierdoor is er voor iedere wens en elke stijl een passend behangetje te vinden. Van dierlijke materialen tot prints, marmer of zelfs fotobehang. Diverse structuren en motieven. Dit in tegenstelling tot verf. Met verf heb je te maken met één kleur.  

Welke kleuren zorgen voor sfeer in huis  

Hou je niet van drukke prints en uitgesproken behangsoorten? Behang is ook verkrijgbaar in neutralen kleuren. Combineer een neutrale kleur met een prachtige structuur. Onze collectie van Arte biedt diverse mogelijkheden. Tijdloos behang dat warmte en luxe uitstraalt. Het zorgt voor een behaaglijk gevoel. Met de diverse kleuren zijn de mooiste combinaties te creëren. Wij raden aan om warme kleuren te kiezen. Hoe warmer de kleuren, hoe sfeervoller het wordt.  

Fotobehang brengt sfeer en maakt het persoonlijk  

Het interieur drukt ook wel uit wie je bent. Met fotobehang kun je iets persoonlijks laten zien. Fotobehang is uniek! En al helemaal wanneer je kiest voor een eigen foto. Dit brengt sfeer en maakt het persoonlijk. Een foto zegt namelijk meer dan 1000 woorden. Die ene bijzonder reis, een familiefoto of een lievelingsplek. Vind je het spannend om kleur aan te brengen? Kies dan voor fotobehang in beige tinten. Dit is een warme en tijdloze kleur en kan perfect gecombineerd worden.  

Meer sfeer met Botanische prints 

Groene tinten, planten en natuurproducten zoals hout zijn geliefd binnen ons interieur. Hou jij hier ook van? Dan is behang met Botanische prints dé oplossing om meer sfeer in huis te creëren. Kies bijvoorbeeld voor behang met grote bladeren. Of bloemen en een jungle sfeertje. Behangwereld heeft een ruime collectie met Botanisch behang.

Sfeer in de kinderkamer met behang 

De kinderkamer, misschien wel het fijnste plekje in huis. Een plek waar je kindje heel wat uren doorbrengt. Wil je een waar paleisje maken van de kinderkamer? Begin dan met het behang. Met (foto) behang zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Passend bij ieder kind en iedere interieurstijl. Wat denk je van planten, bloemen of dieren. Of liever een romantische stijl met veertjes en oudroze.  

Interieurtips met behang 

Wil je graag behang toevoegen aan je interieur? Zie je door de bomen het bos niet meer door het enorme aanbod? Laat je dan adviseren of bekijk onze website voor meer informatie. 

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss