Artikel 36 van 46

Welk behang kun je het beste in je keuken gebruiken?

De keuken is de plek waar je de heerlijkste gerechten bereidt. Vaak is het ook de ruimte waar je samen met je gezinsleden heerlijk geniet van een momentje rust. Bij de keuze voor behang in het kookvertrek is het belangrijk om stil te staan bij de ruimte en het gebruik. In de keuken ben je actief bezig en dat schreeuwt om een behangsoort die stootvast is. Het gebruik van vocht in de keuken vraagt om waterwerend behang dat is gemaakt van glasvezel. De productie van hitte laat geen twijfel bestaan over de keuze voor een hittebestendige behangsoort. Bij behangwereld bieden wij behangsoorten die praktisch en mooi zijn. Voor de keuken kies je uit vliesbehang en vinylbehang voorzien van de mooiste prints en afwisselende kleuren.  

Vliesbehang voor in de keuken 

Tegelbehang in diverse stijlen geven je keuken niet alleen een mooie uitstraling, maar wandbekleding van vliesbehang is vooral sterk. De onderlaag is gemaakt van sterk glasvezel en doordat het vliesbehang is opgebouwd uit meerdere lagen, hoef jij je in de tijdens het koken geen zorgen te maken over beschadigingen of de inwerking van vocht. Voor het aanbrengen van dit type behang heb je alleen een gladde ondergrond nodig. Wil je na verloop van tijd een ander kleurtje, dan schilder jij je vliesbehang zonder problemen in je favoriete kleur. 

Vinylbehang voor in de keuken 

Met vinylbehang in je keuken heb je een behang in huis dat scheurvast is. Bovendien is deze wandbekleding waterafstotend en dat is een fijne gedachte in een ruimte waar jouw kookkunsten zorgen voor spatten en damp. Deze behangsoort heeft een afwerklaag die als het ware een kunststoffilm vormt. Is jouw behang per ongeluk vies geworden? Meer dan wat warm water met daarin een beetje vloeibare zeep is niet nodig om voorzichtig de vlek weg te halen. Doe je dit met beleid, dan reinig jij je behang zonder het te beschadigen. Bij de keuze voor vinylbehang in je keuken is het verstandig om de wandbekleding met regelmaat schoon te maken. Zo voorkom je dat vuil zich in de vezels van je behang nestelt. Ook voor een keukenmuur die wordt ontsierd door oneffenheden bieden de vinyl behangsoorten een oplossing. Eenmaal aangebracht is het resultaat een strakke muur waar jij langdurig van geniet tijdens het maken van je favoriete gerechten. 

Welke behang is het beste voor in de keuken? 

Zowel vlies- als vinylbehang zijn uitstekend te gebruiken in je keuken. De eigenschappen van deze behangsoorten maken ze weerbaar en duurzaam. Bedenk voor jezelf of je vliesbehang in een effen kleur wilt of dat je voorkeur uitgaat naar een leuk patroon. Saai hoeft het in jouw keuken niet te worden. Wij bieden je vinylbehang van Arte in allerlei soorten en maten. Van flamingo’s of bladeren tot reliëf en tribal. Zo komen we tegemoet aan de wensen van al onze klanten. Probeer eens iets nieuws en laat behang van grof geweven linnen jouw keuken opfleuren. Dit vliesbehang brengt direct de nodige levendigheid in jouw kookruimte. Door een geheel aan onder meer lijnen, bladeren en patchwork. Wie denkt dat het beste behang voor de keuken saai is, heeft de collectie van Behangwereld.nl duidelijk nog niet gezien.  

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss