Artikel 37 van 46

Hoe kan ik mijn kamer stylen met jungle behang?

Bij jungle behang denk je misschien al gauw aan het stylen van een kinderkamer. Dieren op de muren zoals leeuwen, giraffen, olifanten en andere jungle dieren in een groene omgeving zoals bijvoorbeeld het AG Design Fotobehang Jungle Safari. Een muur met dit behang staat schattig en vrolijk, vooral als de rest van de muren in één kleur worden geverfd. Maar jungle behang hoeft niet alleen uit schattige getekende dieren te bestaan. Je hebt ook jungle behang met dieren die wat realistischer zijn zoals het behang van Esta Home Forest Friends. Er is zoveel keuze als het gaat om jungle behang dat een keuze maken erg lastig kan zijn. Zo is er verschil in kleuren en motieven. Wil je inspiratie op doen? Op Pinterest vind je genoeg kamers in jungle style. Als je iets leuks hebt gevonden kan je altijd naar behangwereld.nl gaan om te kijken of we daar hetzelfde of soortgelijk behang hebben. Behangwereld heeft namelijk een ruime collectie. Vrijwel elk soort is in ons assortiment te vinden.  

Welke kleuren kun je gebruiken voor een jungle kamer?  

Je kunt ook jungle kleuren gebruiken om de kamer een jungle thema te geven zoals behang in een mooie groene kleur gecombineerd met kleuren die terugkomen in de slaapkamer zoals wit, beige of oker. De kamer bestaat nu uit rustige kleuren. Om het junglethema tot leven te laten komen in de slaapkamer kan je kiezen voor verschillende jungle accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een grote knuffel van een jungle dier, een vloerkleed in de vorm van een dier, posters of kies voor beddengoed met jungle dieren.  

Wil je toch liever jungle behang op de muren? Maar liever geen fel en druk behang op de wanden? Kies dan voor jungle behang in rustige kleuren zoals fotobehang waarbij de dieren in grijs en wit zijn afgedrukt. Bekijk bijvoorbeeld de Dutch Wallcoverings Jungle Fever Behang Kidatu.  

Botanisch behang op de muren in een jungle kamer  

Vind je dieren op de muren niets omdat het te druk is? Kies dan voor botanisch behang. Op deze manier creëer je toch een kamer in jungle style. Ook botanisch behang heb je weer in veel verschillende stijlen en kleuren. Je kunt kiezen voor een drukkere print in fellere kleuren zoals het AS Creation Pintwalls Behang Jungle, maar je hebt ook behang dat bijvoorbeeld enkele bladeren afbeeld in rustige kleuren zoals het Dutch Wallcovering Jungle Fever Behang Wild Palms. Net als bij jungle behang is de keuze bij botanisch behang enorm.  

Wil je voor een rustige uitstraling gaan? Je kunt ook kiezen om één of meerdere stroken botanisch behang op de muur te gebruiken. Om toch het jungle gevoel te krijgen kun je weer met jungle accessoires werken.  

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss