Artikel 40 van 48

Ruimte tot leven brengen met behang

Altijd al willen ervaren hoe het is om met behang een kamer tot de verbeelding te laten spreken? Met de nodige voorbereiding en de juiste keuze breng je een ruimte tot leven met behang van Behangwereld. Zo kan een wand met fotobehang je ineens in heel andere sferen brengen. Waan je in Afrika met fotobehang waarop je wilde dieren in hun natuurlijke omgeving ziet. Ben je liefhebber van Amerika, dan is een muur met de wolkenkrabbers van New York vast helemaal jouw smaak. Bij Behangwereld heb jij volop keuze uit de meest uiteenlopende behangsoorten die leven in de brouwerij brengen en jou vanuit je eigen huis op wereldreis laten gaan. 

Fotowanden van wereldsteden 

Breng je ruimte tot leven met behang waar de verlichte Amsterdamse grachtenpanden zorgen voor sfeer en warmte. Hiermee spreekt jouw onderkomen direct al tot de verbeelding. Beperk je niet tot het behangen van je wanden, maar laat de hoofdstad van Nederland ook terugkomen in je roerende goederen. Kies je hierbij voor art deco, dan laat je het karakteristieke Amsterdam het verhaal van vroeger in jouw eigen huis vertellen. Laat de stad van de liefde dicht bij komen en voorzie je grootste wand van de stad Parijs in al haar pracht en praal. Maak zo van elke kamer iets bijzonders en pas de meubels en accessoires hierop aan, qua stijl. De typische Franse stijl wordt onder meer gekenmerkt door klassieke meubels en een vloer met visgraatpatroon. Romantiek mag hierbij niet ontbreken. Breng ook wat pasteltinten aan in je interieur en combineer dit met wat goudaccenten en grijstinten in je inrichting. 

Grafisch behang voor diepte 

Laat een ruimte tot leven komen met behang met driedimensionale vormen. Kies je hierbij voor grafisch behang in de kleuren goud, metallic, zwart, zilver of warmgrijs, dan oogt jouw kamer niet alleen groot, maar ook luxe. Zet je kamer letterlijk in de spotlights door te kiezen voor een grafisch abstract dieptebehang dat je door de veelvuldige vormen blijft verbazen . Koop bij ons behang dat geometrie combineert met de natuur om eens heel iets anders te ervaren. De subtiele aanwezigheid van natuurlijke bladeren haalt het buitenleven direct bij jou naar binnen. 

Bloemenpracht aan je muur 

Beleef elke dag opnieuw het levendige effect van bloeiende rozen of palmbladeren met metallic effect. Vergroot deze mooie uitstraling door echte planten en bloemen in je kamer te zetten. Maak gebruik van houten elementen in je woning om de geur van echt hout nog meer naar voren te laten komen. Kersenbomen waar de zon zich doorheen wringt, doet zomers en natuurlijk aan. Met dit fotobehang waan jij je het hele jaar door in zomerse sferen.  

De wonderen van de natuur met botanisch behang 

Behang dat je leven tot ruimte brengt met levendige dessins? Dat bereik je met botanisch behang. Een keur aan junglebladeren in groentinten maken van jouw slaap- of woonkamer een levendig bos dat uitnodigt tot fantaseren. Nog meer levendigheid creëer je met botanisch behang dat is voorzien van vetplanten, aloë vera en andere bloemensoorten in opvallende kleurtjes. Laat je fantasie heerlijk de vrije loop met behang dat voor leven in jouw woonkamer zorgt. Voor een Caribische sfeer hoef jij echt niet op het vliegtuig te stappen. Behang met onderwaterscènes en tropische vogels in groen- en goudtinten brengen het gevoel van ontspanning gewoon tot in jouw woonkamer. Het kiezen van behang dat jouw ruimte tot leven brengt, vraagt even wat tijd, maar voorziet jou langdurig van de mooiste kleuren en fantasierijke afbeeldingen. 

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss