Artikel 173 van 241

Eijffinger Pip Studio 5 behang Palm Scenes Grey 300140

EAN: 8715518001402
€ 84,95 (inclusief btw)

Eijffinger Pip Studio 5 behang

Artikelnummer: 300140

Afmetingen: 10M lang x 52CM breed

Patroon; 64CM

Kleur: crème, roze, groen, blauw, bruin

Behangplaksel: Perfax roze

Kwaliteit: vliesbehang-smartpaper

Eijffinger Logo

Eijffinger Pip Studio 5

Biedt volop keuze in frisse, moderne prints, technieken en kleurstellingen die allen, zoals we van Pip gewend zijn, makkelijk met elkaar te combineren zijn.

Dessin ‘Floris’ bijvoorbeeld. Een opengewerkte jungle bladerprint met grote bloemen, planten en hier en daar een verstopte vogel. In de ondergrond is een klein sterretje in reliëf aangebracht. Prachtig in combinatie met het streep dessin ‘Blurred Lines’ die overigens met bijna alle dessins in de collectie een mooie match is. Deze grafische streep met chevron patroon in structuur heeft een heel subtiel glanzend streepje en is door de uitgesproken kleurstellingen een echte Pip streep.

Dessin ‘Palm Scene’ toont een tropische tentoonstelling van rond paraderende paradijsvogels, palmbomen en –bladeren en exotische bloemen. Het tropische tafereel van deze print met water en bergen op de achtergrond heeft een vintage gevoel. ‘Good Evening’ is een prachtig groots dessin op vinyl met kleurrijke bloemen en tropische vogels die geïnspireerd is op traditionele Oriëntaalse muurschilderingen. Door de structuur van het behang lijkt het dessin toegepast op de muur haast op stof die op de wand is aangebracht.

Een print vol subtiele verrassingen is dessin ‘Raindrops’. Een geometrisch gevormde druppel opgebouwd uit vele lagen sierlijk geplaatste kleine bloemen, blaadjes en vlinders. ‘La Majorelle’ is een verfijnde bloemenprint met een subtiel decoratief patroon in glans op de achtergrond voor een gelaagd effect. Het is een eerbetoon aan een botanische tuin met een diversiteit aan kleurrijke bloemen en bladeren. Een levendig en speels bloemenbehang is het resultaat. Tot slot dessin ‘Birds in Paradise’. Een klassieker met een hemels dessin van vogels, vogelkooien en rijke bloemen.

Vier het leven en verrijk je interieur met Pip Studio behang!

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss