Topkwaliteit behang van Eijffinger 

Het merk is buigt zich al meer dan een eeuw over het ontwikkelen van de mooiste dessins en interieurstoffen. Dit met het doel de wereld mooier te maken. Creativiteit, nieuwsgierigheid en vernieuwend zijn van toepassing op dit merk. Lukraak een collectie op de markt brengen is bij Eijffinger niet aan de orde. Nauwlettend in de gaten houden welke bewegingen er plaatsvinden en wat mensen drijft, vormt het uitgangspunt voor het ontwikkelen van behang dat hierbij aansluit. Vanuit dat standpunt zijn collecties op de markt gebracht die meebewegen met veranderingen. 

Eijffinger Black & Light 

Dat zwart en wit aan de muur niet saai hoeft te zijn, bewijst Eijffinger met hun Black & Light collectie. Sierlijke patronen, pakkende teksten en ruige prints vormen een afwisselend geheel. Geschikt voor kantoorruimtes, woon- en slaapkamers, maar ook een lust voor het oog in horecagelegenheden. De Eijffinger Black & Light collectie combineren met Eijffinger Whisper wandbekleding getuigt van lef en gevoel voor combinatie. 

Voor de kleintjes een grootste collectie 

De Eijffinger Rice 2 collectie staat bol van kleuren en prints die tot de verbeelding van de kleinsten onder ons spreken.  Vrolijke stippen, bloemenprints in diverse groottes of toch een behang met speelse tijgers? Bij Behangwereld kijkt u uw ogen uit. Wij bieden je als extra keuzemogelijkheid de Eijffinger collectie speciaal voor kinderen; de Wallpower Junior collectie.  Van schattige pandaberen tot andere stoere dieren. Van drukke prints, bossen met hertjes tot effen pastel kleuren. Door de afwisseling is er altijd een behang is dat aansluit bij de wensen en de inrichting van de kinderen.  Eén van de populaire Eijffinger behangsoorten is de samenwerking met Pip Studio. Deze behangcollectie bestaat uit behang met vrolijke kleuren en printen en is ook geschikt voor een kinderkamer.  

Populaire Eijffinger collectie 

Een bekende en populaire collectie is de Eijffinger Bold collectie. Deze collectie is samengesteld met behang dat is voorzien van tijdloze designs met strakke lijnen, krachtige patronen en stevige kleuren. Lef, en gelaagdheid komen hier samen. Duizelingwekkende ruiten, stoer en chic tegelijk. Bij Behangwereld begrijpen we de populariteit van deze wandbekleding heel goed. 

Eijffinger vliesbehang 

Het meeste behang dat Eijffinger op de markt brengt, is gemaakt van vliesbehang, oftewel smartpaper. Dit is behang met een papieren of vinyl toplaag. De rug van het behang is van ‘vlies’.  Vliesbehang is sterker dan de meeste traditionele behangsoorten, waardoor vliesbehang gemakkelijk is aan te brengen.  Je strijkt behanglijm op de muur en daarna plak je het behang erop. Heb je nog geen spullen in huis om te behangen? Geen probleem, Behangwereld.nl verkoopt alle benodigdheden die je nodig hebt voor het behangen van jouw kamers. Weet je niet welk behanggereedschap je nodig hebt? Aarzel niet en neem contact met ons op. Onze specialisten geven je graag een passend advies. 

Eijffinger behang kopen bij Behangwereld.nl 

Al die verschillende collecties kan best overweldigend overkomen. Hoe kies je het juiste behang? Je kunt even in alle rust plaatsnemen in de kamer die je gaat behangen. Houd je de meubels die er nu staan of wil je eerst behang bij ons kopen en daar je meubels op afstemmen? Smaak en je eerste gevoel zijn veelzeggend bij je zoektocht naar wandbekleding. Spreekt een bepaald thema jou aan, probeer je dan voor te stellen hoe het zou staan op jouw muren. Bekijk hoeveel zonlicht er binnenkomt en welk effect dit geeft op het behang van Eijffinger. Blijft het lastig om te kiezen? Kies dan eerst je favoriete meubels en bepaal daarna welke kleuren en prints behang hierbij passen. Zo kom je altijd tot een mooi geheel.  

Showroom van Behangwereld in Capelle aan den IJssel 

Kom het behang anders even bij ons bekijken in onze showroom in Capelle aan den IJssel. Hier kun je het behang voelen, grotere stukken bekijken en advies vragen van onze enthousiaste medewerkers. 

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss