Eijffinger is behang van topkwaliteit

Eijffinger is behang van topkwaliteit en verkrijgbaar in verschillende thema’s. Bij de Eijffinger Black & Light collectie wordt zwart gecombineerd met een lichte kleur. Het zorgt voor mooie contrasten. Met behang van Eijffinger kunt u alle kanten op. De Eijffinger Rice 2 collectie is weer totaal anders. Hier vindt u vrolijke patronen met bloemen en dieren. Zoekt u behang voor de kinderkamer? Eijffinger heeft een collectie speciaal voor kinderen; de Wallpower Junior collectie.  Er is een ruime keuze in de junior collectie. Van schattige pandaberen tot andere stoere dieren. Van drukke prints, bossen met hertjes tot effen pastel kleuren. De vele verschillende collecties muurbekleding zorgen ervoor dat er altijd een behang is dat aansluit bij uw wensen en interieur. Eijffinger wil met haar uitgesproken kleurige designs de wereld kleurrijker en mooier maken.

Populaire Eijffinger behangsoorten

Eén van de populaire Eijffinger behangsoorten is de samenwerking met Pip Studio. Deze behangcollectie bestaat uit behang met vrolijke kleuren en printen en is ook geschikt voor een kinderkamer. Een andere bekende en populaire collectie is de Eijffinger Bold collectie. Deze collectie heeft behang met tijdloze designs met strakke lijnen, krachtige patronen en stevige kleuren.

Het meeste behang van Eijffinger is gemaakt van vliesbehang, oftewel smartpaper. Dit is behang met een papieren of vinyl toplaag. De rug van het behang is van ‘vlies’.  Vliesbehang is sterker dan de meeste traditionele behangsoorten. Het voordeel van vliesbehang is dat het gemakkelijk is aan te brengen. U strijkt behanglijm op de muur en u kunt daarna het behang erop plakken. Heeft u geen spullen om te behangen? Geen probleem, Behangwereld.nl verkoopt alle benodigdheden die u nodig heeft voor het behangen van uw kamer. Weet u niet welk behanggereedschap u nodig heeft? Aarzel niet en neem contact met ons op. Onze specialisten geven u graag een passend advies.

Eijffinger behang kopen bij Behangwereld.nl

Het merk Eijffinger bestaat al sinds de 19e eeuw. Elk jaar worden er meerdere collecties uitgebracht, afgestemd op de nieuwe kleuren, vormen en materialen. Eijffinger zorgt ervoor dat ze constant in beweging blijft en innoveert. Ze proberen op een duurzame manier te produceren en te blijven verbeteren.

Bent u op zoek naar Eijffinger behang? Bij Behangwereld.nl hebben we een ruim assortiment. Bekijk alle Eijffinger behang collecties hierboven. Het behang is gemakkelijk online te bestellen. Binnen één tot drie werkdagen kunnen we het behang leveren. Is uw bestelling boven de 75 euro? Dan is de verzending gratis. Bekijkt u liever het behang in de winkel? U bent van harte welkom in onze showroom in Capelle aan den IJssel.

© 2007 - 2022 www.behangwereld.nl | sitemap | rss