De kwaliteit van Eijffinger behang

Eijffinger behang is van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in vele verschillende thema’s. Zo vindt u bij ons de Eijffinger Black & Light collectie, waarbij zwart wordt gecombineerd met een lichte kleur. Dit zorgt voor mooie contrasten. Met behang van Eijffinger kunt u alle kanten op, zo is de Eijffinger Rice 2 collectie weer totaal anders. Hier vindt u vrolijke patronen met bloemen en dieren. Zo zijn er nog vele andere collecties. Dit zorgt ervoor dat er altijd een behang van Eijffinger is die aansluit op uw wensen en interieur.

 

Eijffingerbehang achtergrondinformatie

Het merk Eijffinger bestaat al sinds de 19e eeuw en is ontstaan in Den Haag. Eijffinger heeft verkooppunten door het hele land en brengt elk jaar meerdere collecties uit. Deze zijn afgestemd op de nieuwe kleuren, vormen en materialen.

Eijffinger zorgt dat ze constant in beweging blijft en innoveert. Eijffinger schenkt aandacht aan het milieu en probeert op een duurzame manier te produceren en dit te blijven verbeteren. Bovenal wil Eijffinger met haar uitgesproken en kleurige designs de wereld mooier maken.

 

Eijffinger materiaal

Het meeste behang van Eijffinger is gemaakt van vliesbehang, oftewel smartpaper. Dit is behang met een papieren of vinyl toplaag en de rug van het behang is van ‘vlies’. Het voordeel van dit behang is dat vliesbehang gemakkelijk is aan te brengen. Dit doe je door behanglijm op de muur aan te brengen en daarna het behang erop te plakken. Daarnaast is vliesbehang sterker dan de meeste traditionele behangsoorten.

 

Populaire Eijffinger behangsoorten

Eén van de populaire Eijffinger behangsoorten is de samenwerking met Pip Studio. Deze behang collecties bestaat uit behang met vrolijke kleuren en printen en ook zeker geschikt voor een kinderkamer.

Een andere populaire collectie van Eijffinger is de Eijffinger Bold collectie. Deze collectie heeft behang met tijdloze designs met strakke lijnen, krachtige patronen en stevige kleuren.

 

Eijffinger behang kopen bij Behangwereld.nl

Op zoek naar een Eijffinger behang? Bij Behangwereld.nl hebben we een ruim assortiment! Alle collecties vindt u hierboven. Bestel het behang gemakkelijk online, wij bezorgen het behang na 1 tot 3 werkdagen bij je thuis. Is uw bestelling boven de 75 euro? Dan is de verzending gratis!

Wilt u meer weten over het merk Eijffinger en de producten van Eijffinger? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij informeren u graag!

 

© 2007 - 2022 www.behangwereld.nl | sitemap | rss