Vorige Artikel 19 van 134 Volgende

Eijffinger Wallpower Junior behang 364022

EAN: 8715518640229
€ 39,95 (inclusief 21% btw)

Eijffinger Wallpower Junior behang

Artikelnummer: 364022

Afmetingen: 10M lang x 52CM breed

Patroon: 1,96CM

Kleur: lichtroze, oranje, rood

Behangplaksel: Perfax roze

Kwaliteit: vliesbehang-smartpaper

Eijffinger Logo

Over Eijffinger Wallpower Junior

Gebogen over de lijnen van je schoolschriftje, droom je ver weg. De stickers van de juf dansen van het papier, zweven door je kamer en beginnen op de muur aan een nieuw avontuur.
 
Je ontmoet elfjes, indianen, flamingo’s en dinosaurussen in betoverende landschappen. Omringd door de fonkelende sterren in het heelal, zeil je over de uitgestrekte wereldzeeën. Hoor je de sirenes in de stad of ga je op ontdekkingsreis in het bos? Je ziet de schaduwen van de bomen, een paradijsvogel zit parmantig op zijn tak en hertjes en eenhoorns dartelen bij de waterval. Je favoriete woorden spatten in lichtpuntjes van de muur.
 
Met Wallpower Junior maak je je eigen verhaal. Plak de herbruikbare muurstickers zelf op de muur en kies uit een scala aan taferelen of achtergronden. Van verweerd hout, een Bretonse streep, fijne ruitjes, robuust baksteen, vrolijke verfspatten tot magisch reëel. Zachte kleuren als roze, grijs en mint, tot sprekend blauw, groen en oker. Leef je uit en beleef met Wallpower Junior je eigen avontuur.

© 2007 - 2021 www.behangwereld.nl | sitemap | rss