Artikel 36 van 796

Esta Home #FAB Houten licht letters behang 138852

€ 43,95 (inclusief btw)

Esta Home #FAB behang

Artikelnummer: 142-138852

Afmetingen: 10M lang x 53CM breed

Patroon: 17,6CM

Kleur: zwart, sepia

Behangplaksel: Perfax roze

Kwaliteit: vliesbehang

logo-esta.png

Stoere houten licht letters, of marquee letters, zijn helemaal hot! Met dit hippe vliesbehang van ESTAhome.nl haal je deze populaire marquee lights op de muur. Hoe gaaf en fashionable is dat! En het leuke is, deze stoere houten letters met sfeervolle lampjes matchen bij iedere woonstijl. Van modern tot retro en van trendy tot industrieel, dit houten letter behang geeft elk interieur een unieke vintage touch.

De intense zwarte kleur geeft het behang een stoere look. Zwart behang is een spannende keus en vraagt ook zeker wat lef maar ‘No guts No glory’! Als jij durft te kiezen voor een donkere, zwarte wand in huis dan heb je ook gelijk een verbazingwekkend resultaat. Zwart behang zorgt ervoor dat meubels en woonaccessoires de kamer uitspatten. De sepia bruine tinten verzachten het harde karakter van zwart en geven dit zwarte behang ook een mooie warme, vintage uitstraling. Deze unieke bruin – zwarte mix maakt het een sfeervol en trendy vliesbehang met een super stoer karakter.

Dit HD vliesbehang kan goed worden toegepast in alle droge ruimtes van het huis. De woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, hal of werkkamer, dit behang maakt van iedere kamer een sfeervol geheel. Als het vliesbehang niet nat of vochtig wordt kan het zelfs geplakt worden in de keuken of in het toilet.

Het gebruik van vliesbehang verzekert gebruiksgemak: inlijmen van het behang is niet meer nodig, de muur insmeren met lijm, het behang aanbrengen en klaar! Ook is het vliesbehang weer gemakkelijk te verwijderen.

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss