Artikel 44 van 56

Esta Home #FAB Kralen behang 128822

€ 42,95 (inclusief btw)

Esta Home #FAB behang

Artikelnummer: 142-128822

Afmetingen: 10M lang x 53CM breed

Patroon: (geen patroon)

Kleur: zwart, goud

Behangplaksel: Perfax roze

Kwaliteit: vliesbehang

logo-esta.png

Modern behang met een hip handgetekend kralen design. Geïnspireerd op de wereldberoemde quote “diamonds are a girls best friend” toont dit hippe vliesbehang van ESTAhome.nl een elegant kralenmotief in de vorm van sierlijke handgetekende lijnen. Bijzonder trendy streep behang met een originele girly touch, een waanzinnig leuk alternatief voor traditioneel gestreept behang.

De intense zwarte kleur geeft het behang een stoere look. Zwart behang is een spannende keus en vraagt ook wel wat lef maar ‘No guts No glory’! Als jij durft te kiezen voor een donkere, zwarte wand in huis, dan heb je gelijk een verbazingwekkend resultaat. Zwart behang zorgt ervoor dat meubels en woonaccessoires de kamer uitspatten. Aangevuld met hippe, glimmende goud accenten geeft dit moderne zwart – goud behang iedere muur een bijzonder glamorous look. Waanzinnig voor het creëren van een opvallende, fabulous wand met een hip & trendy karakter.

Dit natuurlijke krijtverf vliesbehang kan goed worden toegepast in alle droge ruimtes van het huis. De woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, hal of werkkamer, dit behang maakt van iedere kamer een sfeervol geheel. Als het vliesbehang niet nat of vochtig wordt kan het zelfs geplakt worden in de keuken of in het toilet.

Het behang is gemaakt op een hoogwaardig krijtverf vliesbehang wat een extra mat uiterlijk garandeert.

Het gebruik van vliesbehang verzekert gebruiksgemak: inlijmen van het behang is niet meer nodig, de muur insmeren met lijm, het behang aanbrengen en klaar! Ook is het vliesbehang weer gemakkelijk te verwijderen.

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss