Artikel 19 van 55

Esta Home #FAB Kralen behang 138836

€ 42,95 (inclusief btw)

Esta Home #FAB behang

Artikelnummer: 142-138836

Afmetingen: 10M lang x 53CM breed

Patroon: (geen patroon)

Kleur: wit, zilver

Behangplaksel: Perfax roze

Kwaliteit: vliesbehang

logo-esta.png

Modern behang met een hip handgetekend kralen design. Geïnspireerd op de wereldberoemde quote “diamonds are a girls best friend” toont dit hippe vliesbehang van ESTAhome.nl een elegant kralenmotief in de vorm van sierlijke handgetekende lijnen. Bijzonder trendy streep behang met een originele girly touch, een waanzinnig leuk alternatief voor traditioneel gestreept behang.

Door de frisse witte en zilveren kleurtinten krijgt het behang een bijzondere, sprookjesachtige uitstraling. De heldere witte kleur maakt het behang lekker neutraal en tijdloos terwijl de glanzende zilver accenten zorgen voor een fabulous look & feel. Een sprankelende kleurencombinatie die zorgt voor een subtiel vleugje glamour in jouw huis.

Dit HD vliesbehang kan goed worden toegepast in alle droge ruimtes van het huis. De woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, hal of werkkamer, dit behang maakt van iedere kamer een sfeervol geheel. Als het vliesbehang niet nat of vochtig wordt kan het zelfs geplakt worden in de keuken of in het toilet.

Het gebruik van vliesbehang verzekert gebruiksgemak: inlijmen van het behang is niet meer nodig, de muur insmeren met lijm, het behang aanbrengen en klaar! Ook is het vliesbehang weer gemakkelijk te verwijderen.

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss