Artikel 11 van 56

Esta Home #FAB Grote stippen behang 138857

€ 43,95 (inclusief btw)

Esta Home #FAB behang

Artikelnummer: 142-138857

Afmetingen: 10M lang x 53CM breed

Patroon: 53CM

Kleur: crème, lichtroze

Behangplaksel: Perfax roze

Kwaliteit: vliesbehang

logo-esta.png

Grafische prints blijven hot, ook op de muur! Van trendy driehoeken tot lieve stippen en van traditionele ruitjes tot vrolijke grote bollen, behang met grafische vormen geeft elke kamer een vrolijke sfeer en een levendig karakter. Dit moderne stippen behang van ESTAhome.nl maakt van elke wand een opvallende maar stijlvolle stippenmuur. Niet alleen leuk voor de kinderkamer, maar ook origineel als hippe eyecatcher in de woonkamer, slaapkamer of in de hal.

De zachte perzik roze kleur geeft het behang een moderne, warme en gezellige uitstraling. Perzik, of peach, is een frisse en zoete “nude” kleur tussen oranje en roze. Een fruitige pasteltint die het behang voorziet van een mooie naturel look. Deze licht roze variant is verfrissend en heeft een bijzonder lief en sereen karakter. Het unieke glanseffect maakt het licht perzik roze behang daarentegen waanzinnig glamorous. Dit maakt het een heel neutraal maar trendy vliesbehang dat jouw muren laat shinen!

Dit HD vliesbehang kan goed worden toegepast in alle droge ruimtes van het huis. De woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, hal of werkkamer, dit behang maakt van iedere kamer een sfeervol geheel. Als het vliesbehang niet nat of vochtig wordt kan het zelfs geplakt worden in de keuken of in het toilet.

Het gebruik van vliesbehang verzekert gebruiksgemak: inlijmen van het behang is niet meer nodig, de muur insmeren met lijm, het behang aanbrengen en klaar! Ook is het vliesbehang weer gemakkelijk te verwijderen.

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss