Artikel 48 van 350

Eijffinger Masterpiece behang 358025

€ 99,95 (inclusief btw)

Eijffinger Masterpiece behang

Artikelnummer: 358025

Afmetingen: 10M lang x 70CM breed

Patroon: (geen patroon)

Kleur: taupe, beige, grijs, geel

Lijmadvies: Perfax roze

Kwaliteit: vliesbehang-smartpaper

Eijffinger Logo

MASTERPIECE

Eindeloos kun je dwalen door de hoge zalen, overweldigd door alle schoonheid om je heen. Je blik wordt telkens weer gevangen. Serene stillevens, fascinerende wolkenluchten en levensechte landschappen, meesterlijk vastgelegd met verf en kwast. Het zonlicht danst op het water en vormt abstracte spiegelingen op het oppervlak. Fluweelzachte bloemblaadjes, zo levensecht, dat ze bijna lijken te ontsnappen uit hun lijst.

Masterpiece neemt je mee naar de intrigerende wereld van eeuwenoude meesters en verfijnde details. Zo ver weg en tegelijkertijd zo dichtbij. Het tijdloze spel van licht en schaduw, ooit zo vakkundig vereeuwigd op canvas, is in deze collectie met verve vertaald in eigentijds behang.
 
Weelderige bloemen steken af tegen diepe, donkere achtergronden of klassiek crème. Diepgekleurde uni´s met een touch van verweerd goud of met de tactiele uitstraling van chenille. Tapijtpatronen en strepen in koninklijk blauw, karmijnrood, zinkgrijs en okergeel geven de pure pigmenten van toen een hedendaags gezicht. Met de grote klassiekers in een nieuwe context, maakt Masterpiece kunst bereikbaar voor ieder interieur. 

 

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss