Artikel 20 van 581

Arte Monsoon 2.0 behang Facet Golden Sand 75301A

€ 139,00 (inclusief btw)

Arte Monsoon 2.0 behang

Artikelnummer: 75301A

Afmetingen: 10M lang x 70CM breed 

Patroon: 69CM

Kleur: goud, beige

Lijmadvies: Perfax paars

Kwaliteit: vinylbehang

Arte Monsoon 2.0 Facet Golden Sand 75301A 

In de Monsoon 2.0 collectie van Arte blinkt Itaya Facet Golden Sand 75301A zonder meer uit. De kleuren goud en beige komen op dit behang op een bijzondere manier samen. Het verrassende patroon met een illusie van reliëf en onregelmatige veelhoeken zorgt voor een opvallend behang dat uitnodigend is en zorgt voor een luxe uitstraling. Afhankelijk van het licht dat erop schijnt, ervaar je elke keer een andere aanblik. Dit behang van Arte Monsoon komt goed tot zijn recht in veel interieurs, zowel zakelijk als privé. 

Behang van Arte Monsoon voor kantoorruimtes 

Geef jouw kantoorpand een opvallende uitstraling met Arte Monsoon 2.0 Facet Golden Sand 75301A en combineer de wandbekleding met kantoormeubelen in je eigen gewenste stijl. Concessies zijn hierbij niet nodig, want zand en goud gaan goed samen met een breed kleurenpalet. Bestel het aantal rollen behang bij Behangwereld.nl en voeg direct behanglijm Perfax paars toe. Deze lijm is geschikt voor extra zwaar en speciaal behang. Het is eenvoudig uitstrijkbaar, klontert niet en laat geen vlekken achter. Voorzie de muren van jouw zakelijk pand van dit sterke behang en neem een kijkje bij onze blogs om jouw kennis over behang te vergroten.  

Muren voorzien van Arte Monsoon 2.0 Facet Golden Sand 

Is jouw woning aan een opfrisbeurt toe en zoek je hiervoor een stijlvol en sterk behang? Kies voor vinylbehang Facet Golden Sand van het merk Arte Monsoon. Hiermee heb je niet alleen een echte blikvanger in huis, maar ook een behangsoort die nooit verveelt. Voorzien van reliëf en een cyclus van hoekpunten in de kleuren beige en goud tover jij je woon- of slaapkamer in een mum van tijd om tot een aansprekende ruimte. Heb je vragen over dit type behang of wil je graag advies? De medewerkers van Behangwereld.nl staan je graag te woord. 

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss