Artikel 22 van 51

Esta Home Blush Honingraat behang 148752

EAN: 8710381716613
€ 44,95 (inclusief btw)

Esta Home Blush behang

Artikelnummer: 149-148752

Afmetingen: 10M lang x 53CM breed

Patroon: 17,6CM

Kleur: petrol

Lijmadvies: Perfax roze

Kwaliteit: vliesbehang

logo-esta.png

Dit sfeervolle behang met honingraat-motief in petrolgroen past perfect bij een Scandinavische woonstijl. Met zachte kleuren, natuurlijke materialen en vintage meubels & accessoires haal je die typische Scandinavische look in huis. Een Scandinavisch interieur oogt licht en rustgevend, maar is tegelijkertijd ook warm en gezellig. Het is daarom niet gek dat de Scandinavische stijl wereldwijd zo ontzettend populair is.

Deze behangprint is gedrukt op een duurzaam en FSC® gecertificeerd vliesbehang met een milieuvriendelijke eco-texture structuur. De krijtverf (of kalkverf) ondergrond geeft het behang een extra natuurlijke en matte uitstraling. Daarnaast zorgt de toegevoegde eco-texture voor een oppervlaktestructuur die het dessin optisch versterkt en tegelijkertijd de tastzin prikkelt. Bovendien zijn alle gebruikte verf en inkten op waterbasis en vrij van oplosmiddelen.

Dit behang is perfect voor de decoratie van een woonkamer of slaapkamer.

Met vliesbehang wordt behangen een fluitje van een cent: Lijm de muur in en breng het behang droog aan. Je hebt geen behangtafel nodig en zelfs jaren later is het behang ook weer eenvoudig droog te verwijderen.

Je vindt dit behang met honingraat-motief in petrolgroen (148752) in de collectie Blush.

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss