Artikel 35 van 46

Esta Home Boho Chic Hout behang 148624

€ 44,95 (inclusief btw)

Esta Home Boho Chic behang

Artikelnummer: 144-148624

Afmetingen: 10M lang x 53CM breed

Patroon: 26,5CM

Kleur: crème, beige, lichtbruin

Behangplaksel: Perfax roze

Kwaliteit: vliesbehang

logo-esta.png

Heel natuurlijk hout behang van ESTAhome.nl. Dit mooie beige vliesbehang met hout motief geeft jouw muur een stoere maar vooral een hele natuurlijke aanblik. Door de toegevoegde tastbare eco-texture oogt het behang niet alleen heel authentiek, maar voelt het ook erg puur aan. De heldere beige kleurtinten maken de muurbekleding lekker naturel zodat het goed past in ieder type interieur.

Hout behang is hip! Maar een goed behang uitkiezen wat past bij jouw interieur is vaak nog niet zo eenvoudig. Dit beige behang met hout motief is perfect voor diegene die op zoek is naar een neutraal en natuurlijk ogend vliesbehang dat aanwezig is maar niet volledig de aandacht trekt. Erg mooi voor ingetogen houten wand in de woonkamer, slaapkamer, hal of kinderkamer. En door de beige kleur past het in ieder interieur, van stoer tot Scandinavisch, van beach tot romantisch.

Dit duurzame beige krijtverf vliesbehang met hout motief is zeer vriendelijk in gebruik. Na het inlijmen van de muur kan het behang direct worden aangebracht. Ook is het vliesbehang weer gemakkelijk te verwijderen.

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss