Artikel 20 van 46

Esta Home Boho Chic Hout behang 148627

€ 44,95 (inclusief btw)

Esta Home Boho Chic behang

Artikelnummer: 144-148627

Afmetingen: 10M lang x 53CM breed

Patroon: 26,5CM

Kleur: bruin, grijs

Behangplaksel: Perfax roze

Kwaliteit: vliesbehang

logo-esta.png

Bruin hout behang van ESTAhome.nl. Dit donkere krijtverf vliesbehang met houtmotief heeft niet alleen een hele stoere maar ook een mooie natuurlijke aanblik. Door de toegevoegde tastbare eco-texture oogt het behang niet alleen heel authentiek, maar voelt het ook puur aan. Doordat de print gedrukt is op een krijtverf ondergrond krijgt het behang een extra matte look. Dit zorgt ervoor dat het stoere bruine vliesbehang er nog realistischer uitziet.

Hout behang is hip! Maar een goed behang uitkiezen wat past bij jouw interieur is vaak nog niet zo eenvoudig. Dit vliesbehang met donkerbruin houtmotief is perfect voor diegene die op zoek is naar een sfeervol, neutraal en natuurlijk ogend vliesbehang dat aanwezig is maar, door de natuurlijke structuur van het hout, niet volledig de aandacht trekt. Erg mooi voor een sfeervolle houten wand in de woonkamer, slaapkamer, hal of kinderkamer.

Dit duurzame bruine krijtverf vliesbehang met hout look is zeer vriendelijk in gebruik. Na het inlijmen van de muur kan het behang direct worden aangebracht. Ook is het vliesbehang weer gemakkelijk te verwijderen.

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss