Artikel 7 van 31

Esta Home #FAB Hartjes behang 128833

€ 41,95 (inclusief btw)

Esta Home #FAB behang

Artikelnummer: 142-128833

Afmetingen: 10M lang x 53CM breed

Patroon: 53CM

Kleur: blauw, koper

Behangplaksel: Perfax roze

Kwaliteit: vliesbehang

logo-esta.png

Hip meidenbehang met lieve handgetekende hartjes, dat is dit leuke vliesbehang van ESTAhome.nl. Lief en trendy behang voor in een moderne meisjeskamer. Doordat de hartjes handgetekend zijn krijgt het behang een speels effect. Gaaf voor het creëren van een vrolijke en creatieve wand in een “happy & sweet” slaapkamer.

De unieke vintage blauwe kleur van het behang is een originele variant van regulier grijs. Deze tijdloze en veelzijdige blauw tint heeft een zacht vergrijsde ondertoon waardoor de kleur goed past bij veel verschillende interieurstijlen. De hippe koperen nuances maken het vintage blauwe behang extra glamorous. Koper is warm, stoer en tijdloos en goed toe te passen in verschillende interieurstijlen. Gaaf voor het creëren van een moderne en stoere metallic wand die jouw interieur laat shinen!

Dit natuurlijke krijtverf vliesbehang kan goed worden toegepast in alle droge ruimtes van het huis. De woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, hal of werkkamer, dit behang maakt van iedere kamer een sfeervol geheel. Als het vliesbehang niet nat of vochtig wordt kan het zelfs geplakt worden in de keuken of in het toilet.

Het behang is gemaakt op een hoogwaardig krijtverf vliesbehang wat een extra mat uiterlijk garandeert.

Het gebruik van vliesbehang verzekert gebruiksgemak: inlijmen van het behang is niet meer nodig, de muur insmeren met lijm, het behang aanbrengen en klaar! Ook is het vliesbehang weer gemakkelijk te verwijderen.

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss