Artikel 47 van 55

Esta Home #FAB Wallpaper XXL Hippe quotes 158815

€ 125,00 (inclusief btw)

Esta Home #FAB Wallpaper XXL

Artikelnummer: 142-158815

Afmetingen: 8,37M lang x 46,5CM breed

Patroon: 139,5CM

Kleur: multicolor

Behangplaksel: Perfax roze

Kwaliteit: vliesbehang

logo-esta.png

Modern behang met fashionable quotes, dat is deze trendy wallpaperXXL van ESTAhome.nl. Hippe quotes als ‘Ohh, la, la’, ‘Hello gorgeous’, ‘Fabulous’ en ‘Too glam to give a damn’ geven jouw muur een stijlvol karakter en een unieke identiteit. Het vliesbehang met prikkelende teksten laat iedere wand letterlijk en figuurlijk spreken! Origineel, lief maar tegelijkertijd ook best wel stoer behang voor fashionable meiden. De zwarte, witte en roze tinten maken van deze wallpaperXXL met fancy quotes een echt meisjesbehang. Zwart en wit zorgen ervoor dat het behang past bij iedere woonstijl en de roze tinten geven het een leuke girly touch. Gaaf voor het creëren van een opvallende en inspirerende wand in een trendy studentenkamer, fabulous meidenkamer, stijlvolle make-up of dressing room of in een originele hippe hal.

 

Deze wallpaperXXL kan worden toegepast in alle droge ruimtes van het huis. De woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, hal of werkkamer, dit vliesbehang maakt van iedere kamer een sfeervol geheel. Als het behang niet nat of vochtig wordt kan het zelfs geplakt worden in de keuken of in het toilet.

Doordat de patroonherhalingen van wallpaperXXL groter zijn dan de herhalingen van gebruikelijk behang, creëert dit vliesbehang een nog grootser effect op de wand. WallpaperXXL is aan te passen aan iedere wand maar door de grote patroonherhalingen extra geschikt voor hoge muren. Met wallpaperXXL maak je geweldige muren waarop je iedere dag weer iets nieuws ontdekt.

Deze wallpaperXXL is op een hoogwaardig vliesbehang gemaakt wat gebruiksgemak verzekert: inlijmen van het behang is niet meer nodig, de muur insmeren met lijm, het behang aanbrengen en klaar! Ook is het vliesbehang weer gemakkelijk te verwijderen.

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss